Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hagyjam veszni, vagy megéri...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hagyjam veszni, vagy megéri kockáztatni? (többi lent)

Figyelt kérdés

A probléma egy fiú, hát mi más:)

Megismertem egy fiút akinek tetszek, de mára már haverok vagyunk. A haverja annál inkább érdekelne! Ez a haverom úgy intézi általában, hogy soha nem találkozzunk az ő barátjával. Féltékeny a drága, hát nem csodálom. Mikor legelőször találkoztam a barátjával akkor ő is figyelgetett meg láttam én, hogy nem vagyok közömbös neki. Néha beszéltünk amit nehezményezett haverom, és kicsit mintha ellene hangolna, nekem meg az az érzésem, hogy rólam rosszat mond neki. Az ő barátságukat sem szeretném tönkre tenni, de én meg szeretnék valamit. Sajna a haverommal volt ez az amaz amit kétlek, hogy szép dolognak tart az én kiszemelt áldozatom. Őszintén megérné kockáztatni? Vagy nyugodjak bele a nagy semmibe és lehet jobb ha hagyom a barátját. Az ember nem tudja kontrollálni ki az aki igazán tetszik neki. Arra lennék kíváncsi volt e már valaki ilyen helyzetben és ha tanácsod tudna adni, azt megköszönném...

2012. nov. 26. 00:25
 1/2 anonim ***** válasza:
Ha tényleg érzed vele azt a bizonyos szikrát, amiből láng lehet később, akkor megéri kockáztatni.:)
2012. nov. 26. 00:27
 2/2 A kérdező kommentje:
én érzem, csak tönkre tehetek egy barátságot, de érzem a szikrát amikor legelőször találkoztunk ahogy nézett rögtön láttam......csak itt van a barátja aki az én haverom és minden tönkre tesz......... csak nem tudom, hogy tényleg rosszat mond e rólam neki, nem bízok meg benne sem, hisz gyerekkori barátok megkérdezném, én csak tuti visszamondaná...nem akarok kavarást
2012. nov. 26. 00:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!