Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mi lett veletek, hogy manapság egyikőtök sem akar munkás (utcai építkezés, árokásás stb) pasival járni, még akkor sem ha nem csúnya a pasi?
Ne haragudj, de jártam egyetemre, párom óráira beültem és meglepő a különbség!
Ott lehet tanítani, a mi óráinkon meg az ment, hogy papír galacsinnal dobálták egymást, megfenyegették a tanárt, mert hogy merészel buktatni, a legjobb az volt, ha be se jöttek órára... az igazgató előtt ilyet mondott az egyik gyerek a tanárnak, 20 éves meg volt, sz*pjál le, mert meg merte kérdezni, mégis hol volt becsengetés után 15 perccel...
Nem mondom azt, hogy nincsenek gyökerek egyetemeken, meg főiskolákon, de ég és föld a különbség!
"Bocs, én egyetemista vagyok és itt nincsenek alkoholista drogos bunkók.
"
Nincs a francokat nincs! Vajon véletlen az a sztereotípia, miszerint az egyetemisták jó része iszik? Ha nem igaz, akkor miért hencegnek egymásnak az egyetemisták azzal, hogy mennyit ittak a buliban? Miért vannak tele a kocsmák egyetemistákkal? Te valami papneveldébe járhatsz...
És szerinted alkoholizmus az, hogy elmegy bulizni???
Csak azért zengenek erről, mert ez téma, de a nem egyetemi discok meg szakmunkásokkal vannak tele. Érdekes, oda rajtuk kívül már senki nem meri betenni a lábát, mert olyan bunkók az ott tanulók, hogy mindenkit kiutáltnak maguk körül.
A kocsmák szintén egyetemi törzshelyek, de én még egyszer sem láttam összecsuklott részeg hallgatót fényes nappal. Ezek inkább pubok,nem is kocsmák.
Az pedig, hogy valaki bulizik, és egyszer kétszer többet iszik nem alkoholizmus. Ez élete során majdnem mindenkivel megtörténik.
Nem papneveldébe járok, mérnök vagyok és egyetlen csoporttársam illetve végzett ismerősöm nem alkoholista.
"És szerinted alkoholizmus az, hogy elmegy bulizni???
"
Az nem alkoholizmus, de az, hogy ezeken a bulikon annyi szeszt isznak meg mint egy normális ember egy évben az már arra hajaz.
Ha annyi szeszt innák meg azt egész egyszerűen nem élnék túl.
Felénk a legtöbb megivott alkohol egy személynek 1 üveg bor és 3 üveg sör volt. Tényleg botrányos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!