Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mi lett veletek, hogy manapság egyikőtök sem akar munkás (utcai építkezés, árokásás stb) pasival járni, még akkor sem ha nem csúnya a pasi?
"Nekem van olyan ember a közeli ismerőseim között,aki kemény fizikai munkát végez DIPLOMÁVAL"
Én jövőre kezdem megszerezni a másoddiplomámat (műszaki). Fizikai munkás vagyok és vicces, hogy a max. érettségivel rendelkező lánykák lenéznek mert buta és bunkó vagyok az ő szintjükhöz :D.
Szia!
Én nem szoktam ítélkezni, szeretem az embereket, de az utcai munkásokkal torkig vagyok. Olyan gusztustalan megjegyzéseket tesznek rám, hogy az elképesztő. Fütyülnek,utánam üvöltenek, hogy jól megb*sznának. Sosem találkoztam olyannal, aki nem volt ilyen. Ebből pedig köszönöm szépen nem kérek. Nem a munkájával van baj, hanem az emberrel, bunkók!
A párom diplomás, lassan én is azzá válok, de a mi diplománk egyenrangú. A miértje pedig egyszerű. Mivel egyetemi hallgatókról beszélünk, így nyilván egy egyetemista többet mozog diplomások és egyetemisták között. Őket ismeri meg a tanulmányai, gyakorlatai, munkája során. Szóval semmi különleges igény nincs ebben. Nekem is majdnem minden barátom egyetemista, de nem azért, mert lenézek másokat, vagy nem barátkozom velük, hanem azért, mert egyszerűen velük találkozom és velük ismerkedem meg.
Szakmunkás vagyok, de rühellem a többséget. Nemrég végeztem el egy nappali szakos iskolát és azt hittem felkötöm magam a végére. Ennyi senkiházi, bunkó, alkoholista, drogos, érdektelen vacak embert se láttam még egy helyen. Nagyon kevés volt, aki tudott értelmesen beszélni, helyesen írni, érdekes téma köre volt és nem csak a Való Világ...
Nagyon kevesen vagyunk normális szakmunkások, akik képesek egy hasonlóan normális, épeszű nő fejét elcsavarni.
Több férfi ismerősömnek volt diplomás párja, tudod mi lett a vége? A férfi egója tette tönkre a kapcsolatot, mert piszkálta a csőrét, hogy asszony pajti okosabb, jobban keres. Szóval itt veletek van a hiba, többségében!
"Nemrég végeztem el egy nappali szakos iskolát és azt hittem felkötöm magam a végére. Ennyi senkiházi, bunkó, alkoholista, drogos, érdektelen vacak embert se láttam még egy helyen."
Kb. mint bármelyik egyetem.
Úgy látom kedves kérdező, hogy elég nehéz a felfogásod. Itt már többen válaszoltak, nem tudom, mikor hagyod már abba a sorozatos nyivákolást. Ráadásul ez már ma is minimum a 2. kérdésed.
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..
Bocs, én egyetemista vagyok és itt nincsenek alkoholista drogos bunkók.
Ellenben sétálj el egy szakmunkásképző előtt.
Garantálom, hogy érezni fogod a különbséget. Nyugodtan lehet okoskodni, meg hazudozni, de nézd meg a két csoportot. Meg fogsz lepődni.
Csak egy példa: Mi nem k*rva anyázzuk a tanárt. Azt próbálnánk meg..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!