Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nincs ronda pasi csak ápolatla...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nincs ronda pasi csak ápolatlan és önbizalom hiányos? Biztos, hogy az igazán rondákra is ezt mondanátok lányok?

Figyelt kérdés
Az egy női dolog, hogy ők mindent arra fognak, hogy önbizalom hiányos vagy stb. Meg nem lehetsz annyira ronda. De egyszer csináltam itt egy tesztet a gykn, hogy egy ronda pasi barátom képét küldtem el. Minden lány akkor is azt mondta látatlanba, hogy nem a külsővel lehet itt a gond, hanem a kisugárzással blablabla. Aztán küldtem 16 lánynak képet, mert kértek. Találd ki mennyi írt vissza azok közül akik mindent a kisugárzásra fogtak? Elárulom, hogy a 16 képet kérőből 2 írt vissza. Mind a kettő természetes mód azzal kezdte, hogy nem vagy esetem, de hátha majd megtalálod az igazit (tipikus sablonos ámítós válasz, hogy reménykedni lehet, de reális esélye 1 az 1000 hez). Egyik azt mondta, hogy csak a plasztika segíthet, sebhelyes arc, nagy fülek, hatalmas karvaly orr erősen kopaszodó fej és 22 évesen 46-48 nak néz ki a barátom. A másik meg, hogy fogadd el magadat, mosolyogj sokat, és bíz a szerencsében. Ennyit arról, hogy nem mindig a magabiztosság és a kisugárzás miatt nincs barátnőd, hanem ténylegesen is vannak előnytelen külsejű pasik, akik 1 az ezerhez bízhatnak csak. Ugye egy pasi ha kap 100-200 elutasítást (valaki 2-3 után is összeroppan), akkor már nem biztos, hogy szívesen próbálkozik az 1000. lánynál is aki elfogadhatja őt erős kompromisszumokkal.
2012. nov. 24. 20:14
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Aha, akkor további jó sírást és kifogás keresést! ;))))

Más férfi meg tesz valamit magáért, de te csak sírj.

2012. nov. 25. 10:51
 22/24 anonim ***** válasza:

Amúgy én is napi 14 órát dolgozok, vendéglátás, de érdekes, hogy így is jut 1 szűk órácska magamra.

Mondom, turiban veszek ruhát, max. 2-3 ezret hagyok ott 3-4 havonta, és akkor vettem 5-6 féle ruhát. Mellé apám egy alkoholista senki házi, de mégis jut egy kevéske pénz arra, ami fontos.

Nem kell kondi se, hogy jól nézz ki, Insanity a titka például, de nekem 8 mit teszel, csak fogd már be, ha ennyire szerencsétlen vagy. Mert az vagy, ott van a kéz és láb nélküli ember, mennyi mindent meg tud csinálni, innentől kezdve minden más kifogás mindenkitől. Ehelyett, hogy napi szinten órákat sírnál a társaiddal együtt a GYK-n, már rég neki ugorhattál volna a változásnak, fogadjunk rengeteget tespedsz csak úgy... ha ilyenekre van időd, mint sírni, nem lehetsz egy túl hasznos ember...

Na én megyek és legyűrök egy torna DVD-t, mielőtt megfőzök és takarítok, mosok, teregetek, pakolok...

2012. nov. 25. 11:04
 23/24 anonim ***** válasza:

" De egy pasi ha keveset eszik akkor vékony lesz. Neki sokkal nehezebb, mert keményen kondiba kell menni, hogy valami látszódjon rajta."

Hagyjuk már ezt baromságot, hogyha nem eszel, akkor nyeszlett leszel. Csak a szokásos. Ha a csajok nem a pénzre buknak, akkor csak a kigyúrt állatokra. A mítosszal ellentétben a kigyúrt tahók jelentős kisebbségben vannak. A férfiak döntő többségének átlagos a testalkata. Sőt van, aki sovány, vagy kövér, életében nem járt konditeremben, mégis van nője.

De ha csak fele annyit tennél magadért, mint amennyi kifogást gyártasz, már rég lenne csajod.

De még mindig nem emésztettem meg ezt a barátom fotóját dolgot. Minél siekresebb egy férfi a nőknél, annál többször koptatták le és nem a neten, hanem élőben, sokszor tahó módon. De ők ezt leszarják, mert tudják, hogy úgyis összejön a dolog és nem úgy, hogy a GYK rinyálnak.

Azért az alapvető higéniai elvárásoknak nem nehéz megfelelni. A napi fürdés, fogmosás alap. Hogy hajat mosol, tiszta ruhát veszel fel, szintén. Nem kell 15000 ft-os Nike, vagy Addisas polóban feszíteni. Ha meg kopaszodsz, akkor nyird le az egészet nullással, vagy olvass utána a fejbőr tisztitásnak, mert sok embert érint a zsíros korpa fertőzés. Lehet, hogy neked is ez a bajod.

2012. nov. 25. 15:00
 24/24 anonim ***** válasza:

Tudom, hogy régi a kérdés, de beleolvastam, és nagyon fölhúztam magam azon a részen amit valahol a levéllánc közepén ír a kérdező. Arra gondolok, hogy a nőknek könnyű, mert elég ha nem esznek (?). Meg hogy ő FÁRADT ESTE, mert 9-re megy dolgozni és 7 -re esik haza.

Ezen most sírjak vagy nevessek???

Tudod, Te vagy az az ember, aki valószínűleg életében nem kűzdött semmiért, csak sírt, és megmagyarázta, miért nem csinál valamit.

Én 9-re járok dolgozni. Hivatalosan 6-ig vagyok bent, nem hivatalosan szerintem még SOHA nem volt olyan szerencsém, hogy 7-re hazaárjek. Igen, tudod az ügyvédi irodában nekünk akkor van vége a munkanapnak ha megcsináltuk amit az ügyfél kért. Ha 7-ig tart akkor 7-kor, ha este 10 -ig akkor 10-kor, ha éjfélig, akkor éjfélkor.

És, képzeld el, én is sportolok, és az összes kollégám is sportol rendszeresen. Az nagyon jónak számít, ha fél 8-ra odaérek edzeni. Általában csak 8-ra sikerül. De olyan is van, hogy csak fél 9 körül kezdek el tornázni itthon. Ha pedig nagyon durva hetem van, és hét közben nem megy, akkor hétvégén, mindkét nap...

Én nem érzem úgy, hogy nekem olyan baromi könnyű lenne jó formában lenni, de imádok mozogni, és szakítok rá időt...

Kérdező, lehet hogy kicsit át kéne értékelnek a sok munka és az időhiány fogalmát, nem?

2013. máj. 24. 23:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!