Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nincs ronda pasi csak ápolatlan és önbizalom hiányos? Biztos, hogy az igazán rondákra is ezt mondanátok lányok?
ez elég ronda?
mégis megdugott vagy 500 nőt.
a netes ismerkedésről írt teszted meg nem releváns,élőben kell.
Azoknak, akik még nem olvasták a HÉT GYK-S PICSOGÁSÁT, küldeném az alábbi linket, mert szerintem ugyanaz a kérdező (mivel #44-es kommentben ugyanazt írta, mint a mostani kérdés):
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__randizas__36842..
A Kérdezőnek pedig ezt a képet küldeném, hátha észreveszi magát:
bakker:D
nah jó.
de most a kérdésben ronda volt,nem beteg ember.
F hát hol is kezdjem....természetesen minden statisztikából kiesnek a szélsőséges esetek, persze vannak extrém ronda fiúk...
Nézd....ez igazából úgy működik hogy a személyiség nagyon fontos, a külső (legalábbis nekem) annyira sázmít, hogy ne undorodjak a külsejétől....ez fontos....de szerintem ezt igazán meg lehet érteni, hisz őszintén te összeállnál egy olyan nővel akitől undorodsz ha ránézel?
Na már most igen az ápoltság sokat nyom a latba....ha pattanásos vagy heges az arca eltántorog a bőrgyógyászhoz és máris sokat segít....ha pihés vagy összevissza nő az arcszőrzete akkor borotválja kellő gyakorisággal....fürödjön használjon dezodort, figyeljen oda a tartására...
Ha azon nyafog hogy nyeszlett akkor másszon ki a számítógép mögül és menjen edzeni, vagy fogadja el magát, mert számít hogy mi emnnyire tudjuk elfogadni magunkat....ha mi keserűek vagyunk az a küvilágra is kihat
igen de az esetek többségében tényleg jot tesz egy stilusváltás. ki tudja. lehet ez a csávo is ha lencsét hordana, hizna egy kicsit és elmenne fogorvoshoz már javitana rajta. sose lehet tudni. de ez már nagyon szélsöség és lehet h ez a srác a képen szellemi fogyi is. de az ilyenek meg találnak maguknak párt, a hozzá hasonloak között.
nekem csomo pasi ismerösöm van akik megváltoztak stilusilag és régen elég gáznak gondoltam öket. és ma meg csorog a nyálam. most képletesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!