Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nincs ronda pasi csak ápolatla...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nincs ronda pasi csak ápolatlan és önbizalom hiányos? Biztos, hogy az igazán rondákra is ezt mondanátok lányok?

Figyelt kérdés
Az egy női dolog, hogy ők mindent arra fognak, hogy önbizalom hiányos vagy stb. Meg nem lehetsz annyira ronda. De egyszer csináltam itt egy tesztet a gykn, hogy egy ronda pasi barátom képét küldtem el. Minden lány akkor is azt mondta látatlanba, hogy nem a külsővel lehet itt a gond, hanem a kisugárzással blablabla. Aztán küldtem 16 lánynak képet, mert kértek. Találd ki mennyi írt vissza azok közül akik mindent a kisugárzásra fogtak? Elárulom, hogy a 16 képet kérőből 2 írt vissza. Mind a kettő természetes mód azzal kezdte, hogy nem vagy esetem, de hátha majd megtalálod az igazit (tipikus sablonos ámítós válasz, hogy reménykedni lehet, de reális esélye 1 az 1000 hez). Egyik azt mondta, hogy csak a plasztika segíthet, sebhelyes arc, nagy fülek, hatalmas karvaly orr erősen kopaszodó fej és 22 évesen 46-48 nak néz ki a barátom. A másik meg, hogy fogadd el magadat, mosolyogj sokat, és bíz a szerencsében. Ennyit arról, hogy nem mindig a magabiztosság és a kisugárzás miatt nincs barátnőd, hanem ténylegesen is vannak előnytelen külsejű pasik, akik 1 az ezerhez bízhatnak csak. Ugye egy pasi ha kap 100-200 elutasítást (valaki 2-3 után is összeroppan), akkor már nem biztos, hogy szívesen próbálkozik az 1000. lánynál is aki elfogadhatja őt erős kompromisszumokkal.
2012. nov. 24. 20:14
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%

Ha hiányoznak a fogaid, ha rohadnak, ha dumbó füleid vannak és még a tetejében kopaszodsz és ragyás is vagy,akkor eltudom képzelni, hogy ronda vagy.

De ha szépek a fogaid,ápolt vagy,TUDSZ öltözködni(se nem pávás,se nem öregapás,se nem hippi,se nem csöves,csak szimplán egyszerű fazonok,jó méretek és nagyjából a trend követése megvan),nem vagy 200kiló, átlagos az alkatod, és magas is vagy,akkor NINCS rondaság.

2012. nov. 24. 20:50
 12/24 anonim ***** válasza:
és miért csajos duma? hány olyan lány van akin javitana valami más stlus. tekintsük meg mondjuk a Neveletlen hercegnöt. oké egy film. és??? elég szembetünö a különbség és az életben is van ilyen.
2012. nov. 24. 20:50
 13/24 anonim ***** válasza:

Jól van már. Tudjuk, hogy a saját képedet küldted be. Ez a van egy barátom, aki... a legszánalmasabb, kamu duma.

Visszautasított 16 csaj, ráadásul a neten és már ettől is összeroppantál.

Szerintem hagyd a francba az élő csajozást, mert bele fogsz őrülni és a végén még kinyírod magad.

2012. nov. 24. 20:55
 14/24 anonim ***** válasza:

És őneki hány nője volt vajon?

[link]

2012. nov. 24. 21:12
 15/24 anonim ***** válasza:
UNCSI.
2012. nov. 24. 22:39
 16/24 anonim ***** válasza:
100%

Én annyiszor elmondtam... ha zacskót kell húzni a pofátokra, akkor nincs esélyetek, mivel senki nem akar hányadék sz*rral együtt lenni, de az igaz rátok is férfiak...

Anno kaptam egy ilyen sírós senkitől képet magáról, teljesen egy egyszerű átlagos gyerek volt, semmi undormányság, csak nem adott magára, régi ócska ruhák, semmilyen haj és nem figyelt az arcbőrére, ennyi volt a hibája, de minden egyes mondatomba belekötött, hogy de neki erre nincs pénze, arra nincs, fogadják el így. Holott én is turiban veszek jó ruhákat, és itthoni cuccokkal kezelem a bőröm (pl élesztő), mert nekem sincs pénzem!!!

A pénz meg a másik fele, mikor ez a szöveg megy, mert az ÖSSZES lány/nő arra hajt, mindenkinek gazdag hapsija van.. Ember ez itt Magyarország, sokan örülnek, ha munkájuk van, nemhogy minden nőre jusson egy fullos kocsival furikázó havi 1 millát kereső csávó...

Szóval igenis sok a felesleges rinya, sokan tudnának valamit tenni, de egyszerűbb 60346364-szer leírni egy nyavalygós kérdést és a szemét nőket fikázni, mert nekik nem jött össze... holott ők is válogatnak és jaj fúj, zsírdisznó nem kell, ez nem kell, az nem kell, megpróbáltam sz*r csajjal, de nem bírtam stb...

Szóval csak k*ss már nektek!

2012. nov. 25. 09:25
 17/24 anonim ***** válasza:
Ha nem teszel a külsődért semmit, akkor így jártál, felesleges a rinya. Nehogy már a csajok legyenek a hibásak, mert nem tudsz elmenni egy fodrászhoz, fogorvoshoz, nem pucolod/vágod a köröd, büdös vagy, nem kezeled a bőröd, nem öltözöl normálisan, nem formálod az alakod. Mindenből ki lehet hozni valami jobbat... én már csak tudom... fogytam, izmosodtam, alakot szedtem fel magamnak, odafigyeltem, hogy öltözzek, satöbbi és lám, máris többet érek így magammal, jobba kellek a férfiaknak... igénytelenek vagytok, itt a bibi, titeket mindenki szeressen úgy, ahogy vagytok, nehogy már dolgozni is kelljen érte valamit, tenni a szebb külsőért...
2012. nov. 25. 09:31
 18/24 A kérdező kommentje:
Mert lány vagy, elég ha csak kevesebbet eszel mint egy bálna és már sok pasi meg akar tömni. De egy pasi ha keveset eszik akkor vékony lesz. Neki sokkal nehezebb, mert keményen kondiba kell menni, hogy valami látszódjon rajta. Az meg úgy nem könnyű, ha 9 kor megyek melózni és este 7 re hullafáradtan esek haza. Akkor már nincs túl sok kedvem kondiba menni, ami már sokszor nincs is nyitva már ilyenkor.
2012. nov. 25. 10:13
 19/24 A kérdező kommentje:
Ruhákat venni sem egyszerű, mert mindig van valami gond. Valamit mindig kell javíttatni, eltörik egy kapa, vegyél újat, elromlik a fűnyíró, a csap letörik, múltkor belémrohantak és összetörték az autómat, 210 ezer ft lesz a költsége. A biztosító meg nehezen küldi a pénzt, nekem meg nincs időm várni arra, mert minden nap használom. Akkor sorolhatnám tovább, hogy festeni kell valamelyik szobát minden éven, ablakokat, ajtókat kell kicseréltetni stb. Egy ablak is vagy 100 ezer ft, egy átlagos havi fizetés. Lehetne sorolni a dolgokat, hogy miért nem jut pénz ruhára. Mert vannak fontosabb dolgok is attól.
2012. nov. 25. 10:16
 20/24 anonim ***** válasza:

Igen és az afrikai burgonyavész, az Euró-övezet válsága, a görög államadósság, a kedvezőtlen csillagállás, a levegő nem optimális páratartama, Matolcsy-csomag, a napsugarak beesési szöge és amúgy is téli időszámítás van...

Ez a te bajod, hogy mindig csak a kifogásokat keresed. Hidd el, hogy a lányok/nők nem olyan férfit akarnak, akit ha megkérnek, hogy nyírja le a füvet, ezt válaszolja, hogy "oké Szívem, csak most fingtam és még kell pár óra, hogy a belső nyomás helyreálljon".

2012. nov. 25. 10:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!