Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nincs ronda pasi csak ápolatlan és önbizalom hiányos? Biztos, hogy az igazán rondákra is ezt mondanátok lányok?
Ha hiányoznak a fogaid, ha rohadnak, ha dumbó füleid vannak és még a tetejében kopaszodsz és ragyás is vagy,akkor eltudom képzelni, hogy ronda vagy.
De ha szépek a fogaid,ápolt vagy,TUDSZ öltözködni(se nem pávás,se nem öregapás,se nem hippi,se nem csöves,csak szimplán egyszerű fazonok,jó méretek és nagyjából a trend követése megvan),nem vagy 200kiló, átlagos az alkatod, és magas is vagy,akkor NINCS rondaság.
Jól van már. Tudjuk, hogy a saját képedet küldted be. Ez a van egy barátom, aki... a legszánalmasabb, kamu duma.
Visszautasított 16 csaj, ráadásul a neten és már ettől is összeroppantál.
Szerintem hagyd a francba az élő csajozást, mert bele fogsz őrülni és a végén még kinyírod magad.
Én annyiszor elmondtam... ha zacskót kell húzni a pofátokra, akkor nincs esélyetek, mivel senki nem akar hányadék sz*rral együtt lenni, de az igaz rátok is férfiak...
Anno kaptam egy ilyen sírós senkitől képet magáról, teljesen egy egyszerű átlagos gyerek volt, semmi undormányság, csak nem adott magára, régi ócska ruhák, semmilyen haj és nem figyelt az arcbőrére, ennyi volt a hibája, de minden egyes mondatomba belekötött, hogy de neki erre nincs pénze, arra nincs, fogadják el így. Holott én is turiban veszek jó ruhákat, és itthoni cuccokkal kezelem a bőröm (pl élesztő), mert nekem sincs pénzem!!!
A pénz meg a másik fele, mikor ez a szöveg megy, mert az ÖSSZES lány/nő arra hajt, mindenkinek gazdag hapsija van.. Ember ez itt Magyarország, sokan örülnek, ha munkájuk van, nemhogy minden nőre jusson egy fullos kocsival furikázó havi 1 millát kereső csávó...
Szóval igenis sok a felesleges rinya, sokan tudnának valamit tenni, de egyszerűbb 60346364-szer leírni egy nyavalygós kérdést és a szemét nőket fikázni, mert nekik nem jött össze... holott ők is válogatnak és jaj fúj, zsírdisznó nem kell, ez nem kell, az nem kell, megpróbáltam sz*r csajjal, de nem bírtam stb...
Szóval csak k*ss már nektek!
Igen és az afrikai burgonyavész, az Euró-övezet válsága, a görög államadósság, a kedvezőtlen csillagállás, a levegő nem optimális páratartama, Matolcsy-csomag, a napsugarak beesési szöge és amúgy is téli időszámítás van...
Ez a te bajod, hogy mindig csak a kifogásokat keresed. Hidd el, hogy a lányok/nők nem olyan férfit akarnak, akit ha megkérnek, hogy nyírja le a füvet, ezt válaszolja, hogy "oké Szívem, csak most fingtam és még kell pár óra, hogy a belső nyomás helyreálljon".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!