Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért csak hazudozások árán,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csak hazudozások árán, pimasz, szemtelen, érzéketlen szerepet játszva tudok sikeres lenni a lányoknál?

Figyelt kérdés

Amíg őszinte, rendes, jó fiú voltam és kimutattam milyen érzelmes típus vagyok, addig egy lánynak sem kellettem, így hát elkezdtem játsznai az alfahímet ismeretlen lányo kelőtt a neten, nem mutattam ki az érzelmeimet, titokzatos voltam és szexre hamar elkezdtem célozgatni, aztán randin is nyomultam és máris sikerült egy csajt rávennem a csóktól kezdve a pettingig jutottunk és már lassan meg is dughatnám, de valahogy hányok attól, ahogy ide eljutottam, hazudtam neki sok midneben és most is úgy tud dolgokat rólam, amik egyáltalán nem igazak vagy csak részben azok. Nem vagyok boldogk, hogy csak így lehet sikert elérnem a lányoknál. Eddig mindig szívtam, ha jó fiú voltam, most meg rossz fiúként sikeres vagyok, de mégis milyen áron?

Arról nem is beszélve, hogy már valamiért nem is tudok beleszeretni sem egy lányba, csak, mert kedves velem és akar engem, míg régebben egyetlen egy kedves jeltől is beleestem halálosan egy csúnyácska lányba is akár, most meg ezzel a rossz fiús szereppel mintha az érzelmes, gyenge énem is eltűnt volna közben.

Pontosabban megvan mélyen belül, de miindig el akarom nyomni, mert eszembe jut, hogy milyen sikertelen voltam rendes fiúként és ez is ahhoz a régebbi énemhez tartozik, de sajnos időnként előjön, főleg, amikor egyedül vagyok esténként és van időm gondolkozni, meg bűntudatom is van és sírok, mert tudom, hogy ez nem jó így és sosem lehet boldogk, de, ha meg jó fiút adnám, akkor max barát lehetnék, ahogy eddig is vagy még annyit sem kapnék.

2012. nov. 22. 13:42
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

10. én is épp így vagyok...

7-nek és 8-nak nagyon igaza van, nem tudtam volna én sem érthetőbben megfogalmazni :)

2012. nov. 22. 22:54
 12/14 A kérdező kommentje:

Aza baj, hogy az én valódi énemhez nem tudna egy lány sem vonzódni. Túlságosan távol áll az alfahímtől, így kénytelen vagyok eljátszani az alfát és elrejtem mindatz, amitől gyenge vagyok még, ha nem is könnyű. Például, ha egy lánynak elmondanám, hogy én valójában érzelmes, romantikus álmodozó vagyok, aki nagyon vágyik arra, hogy egy lányt megöleljem, egy lányra, aki szereti és, akit ő is viszont tudna szeretni, akkro egyből kiábrándulna belőlem minden lány és mennének egy alfa gyerekhez, aki nem mutat ki érzelmeket, játssza az elérhetetlent, kemény, határozott, titokzatos és látszólag lesz@rja a lányt.

Én így tolom és azóta van, hogy egyserre 2-3 lány is folyton keres, teper értem, én meg jól érzem magama, hogy rajonganak értem többen is és közbe továbbra sem adom magamat, majd később megdugom őket és érzem, hogy nincs ez így jól, de nem vállalhatom fel, hogy gyenge vagyok, alfának kell lenni, különben újra nem fogok egy lánynak sem kelleni.

2012. nov. 22. 23:01
 13/14 anonim ***** válasza:

Azért egy szóra megállítanálak: a dolog nem ilyen fekete-fehér, bármennyire annak is tűnik. Abszolút nem igaz, hogy nem jön be a csajoknak az érzelgős típus, mert igenis bejön nagyon sokuknak, csak éppen ennek négyszemközt a helye. Az érzelmes férfi nem zárja ki az erős férfit! Magam is kimondottan érzelgős típus vagyok, de ezt évekig csak a barátnőm tudta rólam, mert csakis vele voltam ilyen. Mindenki azt hitte kívülről, hogy egy arrogáns, rideg macsó vagyok, miközben valójában a párkapcsolatomban én vagyok az érzékenyebb fél.

Arra akarok kilyukadni, hogy attól, hogy érzékeny típus vagy, azért meg kell maradni férfinak, és attól, hogy férfiasan viselkedsz, nem kell feladni önmagad. Azokat a felszínes csajokat, akiknek csak a macsó külcsín jön be, azokat dugd meg nyugodtan, ha meg találsz egy olyan csajt, akivel érzed, hogy vele működne, afelé pedig apránként megnyílsz, és akkor amellett a nő mellett otthon nem kell szerepet játszanod.

2012. nov. 23. 14:33
 14/14 anonim válasza:
Ne játszd az alfa hímet.Ha valaki tényleg szeret téged akkor annak nem kell(nem fogod) játszanod a macsót mert te ilyen vagy és kész. :)
2013. febr. 12. 19:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!