Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csak hazudozások árán, pimasz, szemtelen, érzéketlen szerepet játszva tudok sikeres lenni a lányoknál?
Amíg őszinte, rendes, jó fiú voltam és kimutattam milyen érzelmes típus vagyok, addig egy lánynak sem kellettem, így hát elkezdtem játsznai az alfahímet ismeretlen lányo kelőtt a neten, nem mutattam ki az érzelmeimet, titokzatos voltam és szexre hamar elkezdtem célozgatni, aztán randin is nyomultam és máris sikerült egy csajt rávennem a csóktól kezdve a pettingig jutottunk és már lassan meg is dughatnám, de valahogy hányok attól, ahogy ide eljutottam, hazudtam neki sok midneben és most is úgy tud dolgokat rólam, amik egyáltalán nem igazak vagy csak részben azok. Nem vagyok boldogk, hogy csak így lehet sikert elérnem a lányoknál. Eddig mindig szívtam, ha jó fiú voltam, most meg rossz fiúként sikeres vagyok, de mégis milyen áron?
Arról nem is beszélve, hogy már valamiért nem is tudok beleszeretni sem egy lányba, csak, mert kedves velem és akar engem, míg régebben egyetlen egy kedves jeltől is beleestem halálosan egy csúnyácska lányba is akár, most meg ezzel a rossz fiús szereppel mintha az érzelmes, gyenge énem is eltűnt volna közben.
Pontosabban megvan mélyen belül, de miindig el akarom nyomni, mert eszembe jut, hogy milyen sikertelen voltam rendes fiúként és ez is ahhoz a régebbi énemhez tartozik, de sajnos időnként előjön, főleg, amikor egyedül vagyok esténként és van időm gondolkozni, meg bűntudatom is van és sírok, mert tudom, hogy ez nem jó így és sosem lehet boldogk, de, ha meg jó fiút adnám, akkor max barát lehetnék, ahogy eddig is vagy még annyit sem kapnék.
nem olvastam végig, de ez általános, a lányok többsége erre izgul, ilyen a természetük, hozzá kell szokni (sajnos)
ktöménytelen kedvességgel és megértéssel csak olyan lányokat szerezhetsz akiknek nem sokra tartják önmagukat (eprsze lehet h van kivétel)
Próbáld megtalálni a középutat.
Vagy másképp add elő magad. Úgy értem, hogy a valódi énedet, csak vedd lazábbra a figurát (ne ömlengj)
Ezzel a stílussal kipuhatolhattad, mi tetszik a nőknek. Most forgasd hasznodra a tapasztalatokat.
26L
Számomra ez elképzelhetetlen. Engem speciel elriasztanak a bunkó, szexmániás pasik, és a barátnőim is ilyenek.
Nem kell általánosítani. Vannak nők, akiknek ez jön be, míg másoknak nem ez.
A te helyedben én magamat adnám. Inkább ne legyen senkim vagy pedig nagyon kevés, de igaz kapcsolatom legyen, minthogy olyannak adjam magam, mint amilyen nem vagyok és nem kielégítő kapcsolatban éljek egy üres nővel.
Szia!
Ez komoly, dolog. De én úgy gondolom, hogy a férfiakban igenis rejtőzik a ,,jó fiú és a rossz fiú" mentalitás egyszerre.
Csak nem mindegy melyik tulajdonságunkat erősítjük.
De a hazugságoknak nincs értelme.
ha jó ha rossz vagy.
Először is a lányok szeretik ha egy férfi férfias, és megmutatja azt, hogy igenis kell neki az a lány aki megtetszett neki. Ettől olyan férfias és izgi.
Az érzékiségeddel együtt vetítve, mert az is fontos egy nőnek.
Próbáld meg mind két tulajdonságodat használni, csak az akaratot kell hozzá.
Nem hinném, hogy a lányok elfutnának tőled majd.
Tisztázzuk a sikeres és sikeres közötti különbséget. Kétféleképpen lehetsz sikeres nők terén, egyrészt könnyen és sok nőt tudsz felszedni, lefektetni. A másik sikeres karrier, ha meg tudsz szerezni és tartani olyan nőt/nőket, akikkel boldog, harmonikus párkapcsolatban élsz.
Előbbinek alapfeltétele, hogy felszínes kapcsolatról beszélünk, ergo a felszínt kell alaposan kipolíroznod, akár hazugságok árán. Elő kell állítanod azt a cukormázat a húsod köré, aminek hatására a hasonlóan felszínes lányok bugyija instant elolvad. Ez pedig semmi más, csak szerepjáték, vetítés, ami meg is áll ezen a szinten, mert a cukormáz alatt már sohasem olyan édes ez a torta. Ezt próbáltad most ki és ettől undorodtál meg.
Az utóbbi módozatot úgy tudnám leírni, hogy az előbbi volt a mennyiségi, utóbbi a minőségi igény. Minőségi és lélekemelő párkapcsolatot pedig csak ritkán és keveset tudhat az ember magáénak, sőt van, aki egyet sem, de ők pont azért, mert az előbbi eljárással keresik (vagy tényleg pechesek). Ilyen kapcsolatot viszont CSAK őszintén tud teremteni az ember, hiszen ez csak akkor lehetséges, ha téged szeretnek, nem a vetített képet. Ehhez előtte haladtál teljesen megfelelően, csak nem volt szerencséd - eddig.
Nagyon egyetértek Előzővel, annyit hozzátéve, hogy szvsz nem csak a szerencsén múlhatott a dolog. Az a baj, hogy nagyon sokan keverik a "jó fiú" és a "rossz fiú" fogalmát. A "jó fiúk" a túlzott kedvességgel, rajongással a lányok lábai elé vetik a tekintélyüket, és csodálkoznak, ha elmarad a várt siker. Ezért aztán inkább "rossz fiúk" lesznek - bunkók, hazugok, nőgyűlölők. Ez megint nem ugyanaz.
Kedves Kérdező!
Kimutattad a szexualitásod? Nagyon helyes! A lányok szeretik. Ez nem egyenlő a nyomulással. Persze azt is lehet, van, akinek az jön be, de a szexualitásod kimutatása - azaz a flört, a finom, humoros és apró utalások, stb - még nem nyomulás. Titokzatos voltál? Mindenkit vonz a titokzatosság, nem csak a csajokat, de őket különösen. Egyszerűen szeretik, ha ők fedeznek fel - ennek mindössze annyi a titka, hogy nem kell azonnal és mindent elmondani magadról, hagyd, hogy találgasson, fokozatosan adj magadból. Nem mutatod ki az érzéseidet? Ez vissza fog ütni. Ki kell mutatni, csak nem mindegy, hogy hogyan. Nem agyalni kell azon, hogy akkor inkább rossz fiú leszek.
26/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!