Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kirito (Dani) kérdése:

Mitévö legyek?

Figyelt kérdés
13vagyok. Van 1 lány osztálytársam aki bejön nekem el akarom hivni pizza-zni de nem merem xd majd... am multkor másik csaj o.társam mondta hogy spanom leresztbe tett nekem ès erre a csaj azt mondta nekik hogy direkt ilyen beszologatos stb...am meg norm a csaj a lènyeg az nem tudom mitèvö legyek, Hivjam el a lányt aki nekem tetszik ès ha adott a helyzet lekapom vagy nem tom vagy haggyam a francba?

2012. nov. 21. 21:14
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
elfelejtettem mondani az isi folyosolyán mondta hogy,,Tudom hogy bejövök neked de nekem nem teccel" meg attol fèlek hogy amikor randira hivnám azèrt jönne el hogy pizzazon vagy akármi...
2012. nov. 21. 22:06
 12/16 anonim válasza:
ha ezt mondta akkor tényleg ne erőltesd :/// nyíltan kijelentette hogy nem jössz be neki... ennél mi sem lehetne egyértelműbb jelzés
2012. nov. 22. 16:06
 13/16 A kérdező kommentje:
Am az hetekkel ezelött volt ès ma rajzora volt ès kockát rajzoltunk na mind ilyet szòl, ,Bizsereg a szám ès csokolòzhatnèkom van ès ott nèzett rám ès vigtorgott rám meg nevetgèltünk vele meg haverokkal a másik meg holnap tökõs csávò leszek ès elhivom mert ma nem mertem xdd
2012. nov. 22. 16:10
 14/16 A kérdező kommentje:
*mind1,vigyorgott
2012. nov. 22. 16:43
 15/16 anonim válasza:
nahh ez a beszed ha vigyorgott es azt modta h bizsereg a szaja meg minden akkor azten tenyleg erdemes elhivni... talan meg ugy is h nem haverral hanem csak ti ketten de biztos ami biztos te tood te ismered a lanyt es te dontessz :D sok szerit :D:D:D:D:D
2012. nov. 22. 17:33
 16/16 A kérdező kommentje:
Köszi,de amikor ott pizzazunk akkor mit mondjak neki meg tèmakènt meg ha minden alkalmas meg a jelek akkor csòkoljam meg ? meg hogy derìtsem ki èrez-e valamit irántam? :D
2012. nov. 22. 22:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!