Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van egy fiú, aki nekem nagyon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy fiú, aki nekem nagyon bejön anya azt a tanácsot adta, hogy legyek önmagam, és ne adjam a jópofit. Néha amikor közösek az óráink elnevetgélünk, de ennyi. Hohy próbáljam vele közölni azt, hogy nekem tetszik? (lent)

Figyelt kérdés

osztálytársam, de úgy gondolom, hogy ha közölném vele, kiröhögne és futótűzként terjedne ez a suliban...

EZT NEM SZERETNÉM!!! SOS segítsetek légyszi, hogy csábítsam el, vagy valami tuti tanács kellene..Előre is köszi a válaszokat! :-) Lányok és fiúk is írjanak pls!!

2012. nov. 16. 19:14
 1/5 anonim ***** válasza:

1- irigyellek h jóba vagy anyuddal

2- meg nem kell semmi trükk..mert abba szeressen bele, aki te spontán vagy, mert ha huzamosabb ideig együtt lennétek, nem színészkedhetsz...max tűnj ki picit...légy mindig sokkal kedvesebb bárkinél, odafigyelőbb, az első aki segítséget ad neki..ilyenek

2012. nov. 16. 19:16
 2/5 anonim ***** válasza:

Megmondod neki, ha kiröhög, kiröhög.

Máshogy nem lehet.

2012. nov. 16. 19:18
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! :) 1 Miért te nem vagy jóba anyukáddal? :O :D
2012. nov. 16. 19:26
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem, de ezzel az emberrel senki sincs...
2012. nov. 16. 20:43
 5/5 A kérdező kommentje:
Csak én? :) ;)
2012. nov. 16. 21:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!