Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért nem jön össze azokkal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem jön össze azokkal akik nekem is tetszenek?

Figyelt kérdés

A helyzet a következő, nem vagyok igazán jóképű, (kicsit fiatalabb az arcom a koromnál sajnos) átlag testalkatom van (,bár most kezdtem el aktívan tenni ez ellen konditeremmel). Normálisnak tartom magam, nem vagyok partipáva, metálface, semmi ilyen átlag srác. A barátaim szerint kedves vagyok bármikor lehet rám számítani (a legtöbbjük lány :/ ) szóval elméletileg jónak kéne lennem csajozásban. De csak olyan lányoknak jövök be akik nemigazán tetszenek, jártam már párral és valahogy nem az amire vágyom, kedvelem őket de nem tuti. 1 olyan barátnőm volt aki tényleg a tökély volt, de vele hamar vége lett, mert nem volt egymásra időnk. A lényeg, csak olyanoknak jövök be akikkel alapjáraton nem akarok semmit, akikért meg tényleg megveszek, bagóznak rám... pedig nem csinálok semmit másképp... magamat adom pont. Miért lehet ez :( ?

20/Férfi

2012. nov. 16. 02:55
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem tudom Tamás mi a gond.
2012. nov. 16. 04:09
 2/7 anonim ***** válasza:
:(
2012. nov. 16. 04:22
 3/7 anonim ***** válasza:

Ha magasra teszed a mércét, pl. 100 lányból csak 1 jön be. És a lány is magasra teszi a mércét 100 pasiból csak 1 jön be neki.

Szigorúan statisztikai alapon 100*100=10 000 nő ismeretsége kell ahhoz, hogy nagy valószínűséggel megtaláld az igazit.

Javíthatod még az esélyeidet:

felsőfokú végzettség, jól fizető munkahely, vállalkozás, stabil egzisztencia,

(csak ne adósodj el túlságosan, és ne a sitten kössél ki)

Még valamiről ne feledkezz meg. Ha a női lakosság 1 ezreléke csaló szélhámos, akkor pusztán a matematikai valószínűség szabályai alapján 10 alkalommal fognak lépre csalni.

Javaslat: Ne tedd túl magasra azt a bizonyos lécet.

2012. nov. 16. 04:28
 4/7 anonim ***** válasza:
Mert nem vagy elég jóképű. Átlagos külsejű pasi csak a csúnya lányoknak kell, csúnya pasi pedig még nekik se.
2012. nov. 16. 07:47
 5/7 anonim ***** válasza:

Ezzel általában én is így vagyok. Ne add fel, próbálkozz, közben az életed más területeit próbáld fejleszteni. Egyszer csak összejön :)

Olyannal meg nem érdemes, aki nem hoz lázba, az mindkettőtöknek csak időpazarlás.

2012. nov. 16. 09:04
 6/7 anonim ***** válasza:
Hajrá, meg lesz az a 10 000 nő hamar..
2012. nov. 16. 09:12
 7/7 anonim ***** válasza:

Vagy magas a léc vagy rosszul választasz, vagy rossz helyen keresed.

Példa: Férjem munkatársa 40felé rájött h nincs számára tökéletes nő, így a következő alkalmi barátnővel elkezdte azt tervezni amit mindenki más, összeköltözés, közös kassza, most eladták a lakásokat, építkeznek, tavaly ilyenkor volt egy majdnem terhes a csaj para, de nem volt az. Minden pénzét beleinvesztálta az építkezésbe, félkész a ház és minap volt egy mély beszélgetésük amikor a srác előhozakodott vele h lehet h mégsem a csaj számára a NAGY Ő. De ő olyan h ha egy nőnek nem szép a LÁBFEJE, akkor öltözhet és mehet. Nincs tökéletes nő, ahogy tökéletes pasi sem, vannak kibírhatatlan tulajdonságok és vannak szerethető vagy elviselhető tulajdonságok. Akiknek bejössz, azok látnak benned fantáziát, hajkurászhatod a tuti nődet, de inkább más szemszögből kellene megvizsgálnod és értékelned azokat akik körülötted vannak és kedvelnek. Valószínűleg velük több lenne a közös pont, csak te rögtön elteszed őket a felejtős polcra. Érdemes nyitott szemmel járni, de oka van h aki neked tetszik, annak te nem.

2012. nov. 16. 09:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!