Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszenék neki?
olyan vegyes...van,hogy néz,ha ránézek nem fordítja el a fejét,csak néz...de van,hogy ránézek,és elkapja a fejét..aztán egyszer mosolyogva köszön,másszor,meg csak ugy morog az orra alatt...ma pl. úgy vettem észre,hogy nem kerülte a tekintetemet,sőt,amikor előtt mentem,és hirtelen lehajoltam előtte,akkor nem került ki,hanem megvárta amíg felegyenesedek...mentem utána kezet mosni,Ő a folyóson volt,háttal nekem,mégis feloltotta a villanyt...de van amikor meg olyan érzésem van,hogy menekülne előllem....
Na ilyenkor lenne jó tinédzsernek lenni :D
Én mélyen a szemébe szoktam nézni, és gondolom, úgy máshogy nézek rá(ezt mondjuk én magamon nem látom:D).
De mindenesetre virágot meg csokit nem veszek neki, és nem is lógok a nyakán, azt meg végképp nem mondom neki , h szeretem, mer ezek már elcsépelt dolgok, vagy egy lúzernek néz érte, vagy azt hiszi, hülyéskedek.
Hát szóval ha tényleg tetszik, én megpróbálom udvariasan, finoman a tudtára adni. Egy mosoly, egy pillantás néha többet mond minden szónál. Aki igazán tetszik előtte nem játsszom meg magam, nem adom a macsót és a sok hülyeséget, h feküdjünk le és társai, nem is nyomulok. Csak egyszerűen őszinte vagyok vele, magamat adom. Kedves vagyok vele, előzékeny, megkérdezem hogy van, vagy megemlítem, h örülük h találkoztunk még ha csak úgy röviden is. Humoros vagyok a társaságában, de vele tudok komoly is lenni, jelzem felé, h megbízom benne. Jól érzi magát a társaságomban, és szép lassan megkedveljük egymást és kialakul valami. Persze, mindketten tudjuk már nagyon jól, mi az ábra, de ez így sokkal jobb, h nem mondjuk ki. Én legalábbis ezt szoktam a végtelenségig húzni azokkal a lányokkal akik igazán tetszenek nekem, akiket szeretek.;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!