Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kirito (Dani) kérdése:
Mitévö legyek?
Figyelt kérdés
13vagyok. Van 1 lány osztálytársam aki bejön nekem el akarom hivni pizza-zni de nem merem xd majd... am multkor másik csaj o.társam mondta hogy spanom leresztbe tett nekem ès erre a csaj azt mondta nekik hogy direkt ilyen beszologatos stb...am meg norm a csaj a lènyeg az nem tudom mitèvö legyek, Hivjam el a lányt aki nekem tetszik ès ha adott a helyzet lekapom vagy nem tom vagy haggyam a francba?2012. nov. 21. 21:14
1/16 anonim válasza:
elég szomorú hogy így gondolkodsz a lányról aki tetszik, ezek szerint semmi komolyra nem gondolsz vele kapcsolatban...
2/16 A kérdező kommentje:
*keresztbe,beszologatos flegma stilust felveszi nem szo szerint csak másabb a viselkedèse..
2012. nov. 21. 21:17
3/16 anonim válasza:
biztos, hogy ne hagyj üzenetet neki mert elájul!
4/16 anonim válasza:
1. tanulj meg írni
2. 13 évesen maximum a teddy macidat kapd le szerintem :D
5/16 A kérdező kommentje:
Rosszul èrtetted. fogalmazom máskèpp. lány nagyon bejön nekem de neki èn nem nagyon ès pròbàlom a legjobbakat elkövetni èrte meg megnevettetem de mindig mosolyog râm meg nevet rajtam a lènyeg hogy nem tudom mit csináljak :S Am meg bocsi nèha ìrok hülyesèget amit nem ugy gondolok de nem ez a lènyeg
2012. nov. 21. 21:31
6/16 anonim válasza:
ha nem nagyon jössz be neki akkor viszont ne erőltesd, vagyis nem azt mondom hogy hagyd a fenébe, hanem próbáld meg kideríteni hogy mégis mit érez. hívd el pizzázni, de ne csak ketten legyetek, hanem mondd neki hogy hívjon magával valakit és te is hívsz valakit, így nem lesz olyan kellemetlen vagy egyértelmű a helyzet és ha jól el tudtok beszélgetni akkor tied a pálya, viszont ha kényelmetlenül érzitek magatokat akkor nem neked való a csaj.
7/16 A kérdező kommentje:
Ès hogyan derìtsem ki az èrzèseit meg ha ott vannal a barátai... Legtöbb bnöje ribanc a másik viszonylag normális a másik meg kicikiznek meg beszologatnak hogy nem megy el velem a csaj meg rá veszik hogy ne jöjjön meg kamuznak stb... De ha eljön hát... nem tudom mit tegyek :D
2012. nov. 21. 21:41
8/16 anonim válasza:
amikor a csaj a viszonylag normális barátnőjével van akkor menj oda hozzájuk hogy nem mennének-e el veled meg egy haveroddal pizzázni :) az pedig hogy hogyan derítsd ki az érzéseit... az a te dolgod. vagy esetleg mondd el neki mondjuk pizzázás után hogy tetszik neked, a többit fogod látni a reakciójából :)
9/16 A kérdező kommentje:
*a barátnöi ráveszik hogy ne jöjjön el velem randira
2012. nov. 21. 21:48
10/16 anonim válasza:
hogy ha nem csak ti lesztek ott, akkor az nem randi!:D hogyha pedig tényleg el akar menni veled akkor nem tudják a barátnői lebeszélni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!