Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vágyom rá, hogy alárendeljem magam egy lánynak, és a szolgája legyek?
bizonyára a múltadban keresendő ennek az oka. talán apa nélkül nőttél fel, ezért nem lettél az az irányítós típus, hanem inkább alkalmazkodó vagy. de lehet h pont az ellenkezője, csak éppen a szexuális életben jelentkezik ez másként.
de gondolom, inkább mindig valahogy "kiszolgáltak" téged, könnyen megkaptad talán, amire szükséged volt, és ezt a kapcsolatodban akarod kompenzálni. de szexuálpszichológus jobban meg tudná mondani, mi lehet, de ahhoz jobban kéne h ismerjen téged.
Ennyiből nem lehet megállapítani milyen vagy és mi ennek az oka. De amit leírtál, az extrém szélsőségesen hangzik. MOndd, nem érzed magad papucs-típusnak?
Onnantól kezdve, hogy "mindenben alá rendelem magam...", túlzásnak tartom.
Pl én úgy gondolom, hogy egy igazán boldog kapcsolat olyan, hogy testem-lelkem odaadom (kiismerni hagyom) egy férfinak, és úgy élek, hogy boldoggá tegyem; tőle is ugyanezt várom. Alárendeltség helyett pedig egyenrangúság van, és együttműködés, egymás segítése.
Legalábbis nekem az alárendeltség nem működik, nem okoz örömet, ha mindig csak adok, de cserébe nem kapok olyat, amire vágyom (kipróbálva).
Mit mondjak, én sem találtam még társamra, lehet rosszul gondolkodom (érzek).
33N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!