Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Így sose lesznek fiú haverjaim?
Eddig kapcsolatban voltam, és mindig fiúkkal voltam jóban, velük csináltam mindent. Nem olyan régen szakítottam és azóta nagyjából az összes bepróbálkozott nálam, viszont nekem van egy másik srác, akivel randizom és ő kell nekem. Ezt tudják is, de ennek ellenére meg vannak sértődve, hogy nem adok nekik egy esélyt.
Eleinte bevallom jó érzés volt, hogy ennyien engem akarnak, de most már nagyon rosszul érint és félek, hogy így eltűnnek majd mellőlem a haverjaim. Nem szoktam nekik jeleket adni meg ilyesmi, nem hiszem, hogy bármivel áltatnám őket! Mit tehetnék mégis ez ellen? Kérlek, adjatok tanácsot, ha esetleg jártatok már így!
21L
Látod ez a különbség a barát és a haver között. A barát nem fog megsértődni, csak mert nem adsz neki esélyt pasiként.
Nekem kevés barátom van, de azoknak a 80%-a fiú. És ők inkább segítenek nekem pasi-ügyben (én is nekik csaj-ügyben, nyilván), mint lekopnának, ha megtudnák, h elsősorban nem pasiként gondolok rájuk.
Viccelődni mi is el szoktunk, egymás fenekére csapunk, meg ilyenek, de ha az ember igazán ismeri a másikat és igazán a barátjának tekinti, nem problémáz ilyeneken.
Ennyi az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!