Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Piálòs, csajozòs buli lesz. A csajok kevesebben lesznek. Mondanátok valami jo csajozòs dumát? Normális válaszokat lécci
Figyelt kérdés
2012. aug. 31. 20:14
2/11 anonim válasza:
ha Piàlòs, csajozòs buli lesz, akkor alap hogy megdugsz legalább egyet. csak mutasd meg nekik a pocsod.
3/11 anonim válasza:
Köss rá egy masnit a farkadra,és tedd bele egy dobozba,vágj a dobozra egy lyukat,és ott tedd bele,és fogd a dobozd,és kérd meg őket,hogy nézzenek bele,hoztál nekik ajándékot,ez mindig bejön :)
4/11 anonim válasza:
"Kislány, dobjunk fel egy érmét! Ha fej, veled maradok, ha írás, nem megyek el mellőled." - Ezzel feladod a leckét az agyuknak. Gondolom, egy ilyen buliban nem a legértelmesebbjei szoktak ott lenni.
5/11 anonim válasza:
nem hát,ha ezt a balf@szt is meghítták:)
6/11 A kérdező kommentje:
kössz a normàlis vàlaszokat.
2012. aug. 31. 20:21
8/11 anonim válasza:
2012 csajozós duméja: Beléd zúgtam mint hummer a Balatonba...
ez frappáns és vicces is :D még nem sütöttem el mert van barátnőm és nem csajoztam, de rád szánom hogy leteszteld :D
9/11 A kérdező kommentje:
nade valmi normàlis dumàt is. ami màr bejött egy buliba... :D
2012. aug. 31. 20:27
10/11 anonim válasza:
olyanom nincs.. nem szoktam csajozós szövegeket használni.. általában 5 lányból kettőnek megtetszem alapból és azokat veszem le a lábukról... nem kellenek szövegek, csak magamat adom... ezért nem használok ilyet mert hülyeség sztem, IMPRÓZZ AZ MINDIG JÓ :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!