Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel szólítsak meg egy lányt szórakozóhelyen? Nagy dumás arc vagyok haverok közt, de ismeretlen csajoknál elszáll az ihletem.
baráti társaságban, ismerősök közt, tényleg nagy dumás vagyok, mondhati a társaság középpontja...de ha olyan lánnyal kéne beszélni, akit nem ismerek, az eléggé így "besülök"..XD nem tudok mit mondani ,ugye mert nem ismerem...
pl. ülnek a csajok egy asztalnál ketten, telefonba vannak merülve, gondolom fészbukoznak, az egyikükkel azért szemezek, flörtölök. oda kéne menjek na igen ,de mégis mit mondjak??? XD a megszólítás nem megy..:(
pár mondatot kitaláltam, de borzasztóan félek, hogy elutasít és a kövi mondattól a,legjobban: "bocsi, van barátom"...
"Sziasztok, Jani vagyok, látom unatkoztok, gyertek be táncolni.." :)
persze határozottan adván elő mindezt.
"Csáo, jó a buli? voltatok már benn?"
"Sziasztok, nem láttalak még itt titeket, honnan jöttetek?"
Vad idegen csajokról van szó, akiket tényleg még sosem láttam. a bulihely bejáratott, oda járok régóta már.
ezeket a megszólításokat dobta az agyam....ötleteket, tippeket, tanácsokat várnék, hogy tényleg hogy smint kéne...:/
köszi szépen :)
19/F
áháhháhá ez k*rvajóóóó:PPPPPP
köcceee..:D ;)))
-Szia van pasid?
.... ha van:-Szia igen.
-És komoly?
-igen az
-Nem akarod egy viccesre cserélni?-----< Nem. Csá.
...ha nincs:-Szia, nincs
-Ezesetben meghívhatlak egy italra? Nem/Igen és utána küld el a p**sába...
Nagy csajozó művész vagy...
"lányok"
ha barátnőivel van nem fogok odamenni,sose sül ki semmi jó belőle
de köszi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!