Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, szeretitek ha pl egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, szeretitek ha pl egy szórakozóhelyen odamennek hozzátok ismeretlen fiúk?

Figyelt kérdés
És ha már odamennek akkor mondjuk mit mondjanak megnyitásnak? Mondjuk valami telyesen hétköznapi dolgot vagy egyből jöhet az h segits nekem megszeretnélek ismerni mert szimpazikus vagy.....gyakran történik veletek ilyen és örültök neki?
2011. jún. 24. 12:02
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon térképezd fel hogy van-e barátja,mielőtt meghívod egy italra...
2011. jún. 24. 12:03
 2/14 A kérdező kommentje:
Ez ok, de mondjuk látok egy szorakozó helyen 2 csajt beszélgetni akkor szerintetek jó ötlet odamenni hozzájuk, ez álltalában mennyire sikeres? igy ismeretlenül
2011. jún. 24. 12:05
 3/14 anonim ***** válasza:
A halálom, amikor tökölnek a fiúk!! Hát persze, h menj oda!!! És nem kell túlpörögni a témát, legyél spontán (csak semmi betanult csajozós duma) és laza. Dicsérd meg, hogy tetszik a haja, a csinos felsője...aztán mondd el, h ritkán jársz erre a helyre, ő mit tud róla? És akkor már be is indult a beszélgetés. Ne parázd túl, fő a természetesség. :)
2011. jún. 24. 12:08
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem szoktak embert enni a lányok,csak a legritkább esetben.

Úgy állj hozzá,hogy mi a legrosszabb ami történhet?

2011. jún. 24. 12:09
 5/14 anonim ***** válasza:

Ha jó képű vagy akkor talán nem vágnálak nyakon, meg attól is függ korban illesz-e hozzám.

Nagyon nem bírom ha pl. egy 30 körüli pasas odajön és elkezd udvarolgatni, mikor én csak 16 vagyok! :SS Asszem pofán lenne csapva főleg, ha ilyen *Jó a segged kő kóla* szöveggel jön! xPP

2011. jún. 24. 12:10
 6/14 anonim ***** válasza:
39%

12:10

De nagy az arcod, élőben meg sem mernél szólalni csak hát ööö izé ilyeneket mint a legtöbb kiscsaj.

21f

2011. jún. 24. 12:16
 7/14 anonim ***** válasza:
Amennyiben nem segg részegen és "gyere cica megb*szlak" szöveggel jön oda,és persze nincs barátom,akkor örülök neki hogy odajött hozzám és elbeszélgetek vele.Semmi erőltetett csajozós szöveg,csak lazán. Legyél határozott ha már férfinak születtél..legalábbis szerintem:) 18/L
2011. jún. 24. 12:23
 8/14 A kérdező kommentje:
Ém mi a legjobb nyitás amivel megszólithatok egy csajt?
2011. jún. 24. 12:27
 9/14 anonim ***** válasza:
Már írtam, olvasd vissza!! :)) 12:08 :P
2011. jún. 24. 12:36
 10/14 anonim ***** válasza:
75%
"Szia!Hogy tetszik a buli?Láttalak az előbb táncolni,nagyon csinos vagy.Megiszol velem valamit??" ez még úgy egész normális szövegnek tűnne:D
2011. jún. 24. 12:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!