Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, szeretitek ha pl egy szórakozóhelyen odamennek hozzátok ismeretlen fiúk?
Persze, nekem semmi bajom velük :)
Kivéve ha nem megszólít, hanem fogdos.Az idegesít, de rohadtul.
Mi nők sem vagyunk fából, szeretjük, ha odajönnek, ezzel is imponálnak, de a tiszteletet illik megadni.
Kivéve ha nem megszólít, hanem fogdos.Az idegesít, de rohadtul.
Mondjuk ezt visszavonom, egyetlen egy ember azért mégis csak van a világon, akinek az ilyen típusú közeledését is bóknak venném és én lennék a legboldogabb :D
ha dohányzol, kérj tüzet.
kérd meg hogy csináljon rólad és egy barátodról egy fényképet a gépeddel.
kérdezd meg mennyi az idő, és hogy nem tudja-e mikor jön az utolsó villamos.
mond neki, hogy be akarod mutatni valakinek, mert tetszik neki, de még elment piát hozni (ehhez azért nem árt ha tényleg van valaki veled:D )
egyszerűen állj közel hozzá, táncolj, majd kérd meg hogy táncoljon veled (ha bátrabb vagy elkezdhetsz vele táncolni spontán)
Azért én nem rögtön a piavásárlással kezdenék, mert könnyen előfordulhat, hogy utána egyedül maradsz a saját piáddal.
Tényleg inkább próbálj meg elkezdeni beszélni valamiről, ami éppen eszedbe jut...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!