Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismeretlen lány a kávézóban-szórakozóhelyen, ez működhet? Nálatok bejönne?
Egy kávézó teraszán, a másik asztalnál nagy baráti társaság gyűlt össze, 3-4 asztalt is összetoltak fiúk, lányok, lehettek 15-20-an Kiszúrtam egy lányt ebből a társaságból, nagyon megtetszett, titkon mindig őt figyeltem, de igazából rám sem hederített. Végül nem volt merszem odaállni az asztalukhoz, és "khm-khm" köhintéssel odahívni magamhoz, majd megmondani neki, hogy elvinném fagyizni - pedig ez így lett volna a legőszintébb (és legbénább) húzás.... :)
Az egyik barátom azt javasolta, hogy fogjak egy cetlit, írjam rá, hogy "tetszel" (vagy hasonlót), ezt a cetlit ragasszam egy pohár aljára, melybe a pincér egy finom koktélt (vagy valami mást) tölt, majd vitessem ki neki, de ennyi, semmit ne áruljak el magamról, (majd a barátaimmal beülünk a benti részre - tehát elhagyjuk a teraszt). A barátom szerint a lány nyilván megkérdezi a pincért, hogy ki küldte az italt, ő pedig csak annyit fog neki mondani, hogy ezmegezilyenmegilyensrác - ott ül a benti helyiségben. A lány nyilván kíváncsi lesz: bejön, a pincér leírása alapján felismer. Ha tetszem neki, megköszöni (és kialakul a beszélgetés) ha nem, akkor csak úgy tesz, mintha a mosdóba indult volna, és nincs semmi. Végül nem csináltam meg, ti mit gondoltok, összejöhetett volna, vagy valami mással kellett volna próbálkoznom?
Ez egy remek ötlet, én magam is kipróbálom majd egyszer!
Sok sikert amúgy!
Szerintem ez az orosz rulett csajozós változata. Mikor a kávézóban/buszon/metrón/utcán, vagy akárhol leszólítasz egy lányt, abban is benne van a csalódás lehetősége. Ugyanúgy ebben is.
De ez egyébként nagyon jó ötlet, szerintem mindenképp próbáld ki!
Egyébként egy kedves barátom készített egy "felmérést" önmagának, hogy mennyire sikeres ez a leszólítgatás a metrón. Odament 10 lányhoz, ebből 4 nem hajtotta el egyből, ebből 3-mal meg is ismerkedett és 1 a barátnője lett. Szerintem ez egész korrekt. :D
Nekem inkább a személyes dolog jobb ötletnek tűnik!
Mert így a lány azt érzi, hogy vagy lusta vagy odamenni hozzá és még az újadat sem akarod megmozdítani érte, vagy puhapö..ek fog hinni, hogy nem mersz odamenni!
Menj be a teraszról és verj be egy korsót+vodkát és máris oldódnak a gátlásaid! Benyomsz egy rágót és odamész a csajokhoz, hogy még soha nem ittál frappét és minden vágyad az, hogy velük igyál egyet!
Én kifejezetten béna vagyok a csajoknál, szóval az én válaszom ne legyen irányadó, de ha nagyon tetszene a lány, akkor szerintem megtenném a dolog érdekében, legfeljebb elküld!
Az, hogy meghívod valamire az nem jelenti azt, hogy van pénzed! Valószínűleg én is meg tudnám hívni valamire pedig csak egy csóró egyetemista vagyok! :)
A lányban furcsa érzelmek lennének, jogosan érezné azt, hogy azt akarod kiprovokálni, hogy ő szólítson le! Szerintem meg 10nőből 8-nak nem derogál odamenni hozzád még akkor sem, ha tetszik neki a srác!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!