Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit tegyek? (lent)
Figyelt kérdés
A helyzet az hogy facebookon(nyugi én se szeretek a neten ismerkedni de egyéb választási lehetőségem nem nagyon akadt)kb. 1 hónapja el kezdtem beszélgetni egy lánnyal.Tök jól el dumálgattunk,közvetlenek voltunk egymással.Mindig én írtam,és egyszer vártam hogy hátha rám ír de nem tette,így többet én se írtam rá.Szerintetek beszélgessek vele megint,vagy inkább hagyjam?2012. nov. 16. 23:25
1/5 anonim válasza:
kb hányszor írtál rá? ha több mint 3x akkor haggyad
2/5 anonim válasza:
Lehet csak arta, hogy te írj rá:) van egy barátnőm, ő is folyton azt várja, hogy a fiú írjon neki, úgy van vele, hogyha nem ír neki, akkor nem is beszélnek.
3/5 anonim válasza:
Találkoztatok már, vagy csak neten beszélgettek? Mert ha találkoztatok már, akkor a reakcióiból azért lehet következtetni, hogy érdekled-e.
4/5 B25 válasza:
Lehet h azt akarj te kezdeményezd a beszélgetést de lehet h nem érdeked.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddig érkezett válaszokat.
2012. dec. 2. 16:01
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!