Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egy metálgitáros informatikus...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy metálgitáros informatikus hallgató vagyok. Most mi a f. szt csináljak?

Figyelt kérdés

- Szélsőséges érdeklődési köröm miatt (gitározás, programozás és metálzene különböző fajtáinak ismerete) nem tudom felkelteni az átlag lányok figyelmét

- Ha valakinek mégis, akkor hosszú idő után nagyon előjönnek a különbségeink és szétmegyünk, ráadásul én szeretek ki az illetőből (tapasztalat)

- Ezért már nem tudnak érdekelni a lányok többsége, próbálok olyat keresni, aki hasonló hozzám

- Gond csak az, hogy lehetetlen (akiről meg azt gondoltam, hogy mégis, az visszautasított)

Mit csinálok rosszul? Hogy legyek nyitottabb?

20/F

2012. nov. 15. 13:25
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Pedig lehet egy rocker is csendes :D A barátom imádja a rockzenét, de ránézésre nem lehet róla megmondani, csöndes ő is, és progit tanul :D Meg én is xD Meg én is imádom a rockot :D Szóval csak meg kell találnod a lányt, akinek hasonló ízlése van :) De ha őt ezek nem érdeklik, akkor ne traktáld vele :DD Pl. attól, hogy főleg rockot hallgatok, vannak diszkós meg rapper haverjaim, tök jól elvagyunk, ezek nem jelentenek semmit ilyen szempontból :)

18/L

2012. nov. 15. 19:35
 12/13 A kérdező kommentje:

Rövidre van nyírva a hajam, meg barnás bőrszínem van (nem, nem vagyok cigány), de a sportolással igazad van. Nem vagyok se elhízott, se vézna, régen jártam is gyúrni, de most is kéne, valami borzalmasan néznek ki a vállaim.

Ó igen, a ruhák. Fekete zenekaros pólók, sima fekete póló, fekete és sötétkék rövid ujjú ingek, fekete póló egy logóval, fekete hosszú ujjú ing...Csak feketém van, erre most jövök rá, leszámítva egy barna pólót logóval. Mindig félek öltözködésnél, hogy a végén úgy nézek ki, mint egy páwa.

2012. nov. 15. 20:33
 13/13 anonim ***** válasza:

figyelj, nehez megtalalni a sajat stilusod. De nem is kell melegnek lennie az embernek, hogy jol nezzen ki.

En tenyleg ajanlom, hogy ha nincs elkepzelesed, hogy mit ujits magadon, akkor egyszerüen nezz körbe interneten, hogy a kedvenc sztarjaid hetköznap miket hordanak. (nem a koncerten, hanem amikor felesegükkel pl elmennek vacsorazni, biztos van sok lesifoto ilyen teren)

Biztos talalsz ruha kombinaciokat amik tetszenek, de megis rockernek erezheted bennük magadat.

2012. nov. 16. 11:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!