Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg nem jó informatikus sráccal járni? Miért nem?
dehogyneem:)
Honnan veszed.?
Egyik ismerosom osztalyaban az a "divat" hogyha a pasid informatikus.:>
Jah, végül is a legjobban fejlődő ágazat az informatika, tele lehetőségekkel. Egy jól képzett informatikusért nem csak idehaza, de Németországban és Ausztriában is kapkodnak.
Végül is, a kezdő diplomás informatikusnak 200 ezer körül van a KEZDŐ fizetése.
Attól, hogy valaki az informatikával foglalkozik, attól még nem csak a játékból áll az élete.
Az informatikából él meg?
Ezt a nem jó informatikussal járni dumát a hülye ribik találták ki, akiknek másról nem szól az élete, csak a shoppingról, a sminkről és más sem érdekli, csak a ruha meg a cipő.
BEKAPHATJÁK.
Mert már az szomorú, hogy egy p*csa téged arra késztetett, hogy feltegyél ilyen f*szságot.
ezt nem tudom kitalálta ki,de értelmetlen.
a pasim informatikusnak tanul és a kapcsolatunkat ez semmilyen mértékben nem befolyásolja.
L/18
Itt írták nekem az oldalon azért kérdeztem, ugyanis informatikus, akivel alakulóban van a dolog.
Ripedon, csaj vagyok, úgy hogy ennyit rólad :D
OFF leszek, de azert leirom:
"Végül is, a kezdő diplomás informatikusnak 200 ezer körül van a KEZDŐ fizetése."
Ez nem igaz, az "informatikus szakmaban" (legyen az programozo, rendszergazda, tesztelo) a papir nem oszt s nem szoroz, a tudas szamit, amit onszorgalombol tanultal.
Netto 200 kezdokent nagyon jo fizu egy kezdo programozonak, de azert a legtobben nem kapnak ennyit kezdokent! ;)
Ez egy hülyeség.
Nem tudom ki találta ki, de nem sok tapasztalata van az életben és a párkapcsolatban, ez fix.
Számítógépfüggővel nem jó járni, de az informatikus nem egyenlő a függővel. Sőt, általában a függőknek köze nincs az informatikához, mint tudományhoz, inkább csak játszanak reggeltől estig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!