Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tényleg nem jó informatikus...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg nem jó informatikus sráccal járni? Miért nem?

Figyelt kérdés
2012. jún. 3. 11:25
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
20%

dehogyneem:)

Honnan veszed.?

Egyik ismerosom osztalyaban az a "divat" hogyha a pasid informatikus.:>

2012. jún. 3. 11:30
 2/21 anonim ***** válasza:
59%
Átviszi a vírust a gépedre, szóval mindig mosson kezet, mielőtt a gépedhez nyúl:-D. Meg mivel kocka, a sarkával könnyen kidörzsölhet az ágyban:-D.
 3/21 anonim ***** válasza:
45%

Jah, végül is a legjobban fejlődő ágazat az informatika, tele lehetőségekkel. Egy jól képzett informatikusért nem csak idehaza, de Németországban és Ausztriában is kapkodnak.

Végül is, a kezdő diplomás informatikusnak 200 ezer körül van a KEZDŐ fizetése.

Attól, hogy valaki az informatikával foglalkozik, attól még nem csak a játékból áll az élete.

Az informatikából él meg?

Ezt a nem jó informatikussal járni dumát a hülye ribik találták ki, akiknek másról nem szól az élete, csak a shoppingról, a sminkről és más sem érdekli, csak a ruha meg a cipő.

BEKAPHATJÁK.

Mert már az szomorú, hogy egy p*csa téged arra késztetett, hogy feltegyél ilyen f*szságot.

4/21 anonim ***** válasza:
27%

csak ezért XD

[link]

2012. jún. 3. 11:31
 5/21 anonim ***** válasza:
54%
Egyik ismerősöm párja informatikus, jól keres, és egyáltalán nem arról szól az élete hogy egész nap a gép előtt ül persze munka időn kívül. A srácot én is ismerem nagyon jó fej csávó szinte minden koncerten ott van ami a térségben van és jónak tűnik, az a bulizós srác 26 éves. Persze a srác még nem csak az informatikához ért nagyon jó autószerelő meg hihetetlen jó asztalos persze papírok nélkül mert nem szakképzett. És ezek mellett nagyon otthon van a történelem és a földrajz témában is. Egyáltalán nem gáz mert ha jót fog ki az a csaj akkor bizony akár az álompasija is lehetne.
2012. jún. 3. 11:35
 6/21 anonim ***** válasza:
43%

ezt nem tudom kitalálta ki,de értelmetlen.

a pasim informatikusnak tanul és a kapcsolatunkat ez semmilyen mértékben nem befolyásolja.

L/18

2012. jún. 3. 11:35
 7/21 A kérdező kommentje:

Itt írták nekem az oldalon azért kérdeztem, ugyanis informatikus, akivel alakulóban van a dolog.

Ripedon, csaj vagyok, úgy hogy ennyit rólad :D

2012. jún. 3. 11:41
 8/21 anonim ***** válasza:

OFF leszek, de azert leirom:

"Végül is, a kezdő diplomás informatikusnak 200 ezer körül van a KEZDŐ fizetése."

Ez nem igaz, az "informatikus szakmaban" (legyen az programozo, rendszergazda, tesztelo) a papir nem oszt s nem szoroz, a tudas szamit, amit onszorgalombol tanultal.

Netto 200 kezdokent nagyon jo fizu egy kezdo programozonak, de azert a legtobben nem kapnak ennyit kezdokent! ;)

2012. jún. 3. 11:41
 9/21 anonim ***** válasza:
56%

Ez egy hülyeség.

Nem tudom ki találta ki, de nem sok tapasztalata van az életben és a párkapcsolatban, ez fix.

Számítógépfüggővel nem jó járni, de az informatikus nem egyenlő a függővel. Sőt, általában a függőknek köze nincs az informatikához, mint tudományhoz, inkább csak játszanak reggeltől estig.

2012. jún. 3. 11:42
 10/21 anonim ***** válasza:
Ripedon bazz, azért kulturáltabban is kifejezhetnéd magad :DDD
2012. jún. 3. 11:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!