Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tényleg nem jó informatikus...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg nem jó informatikus sráccal járni? Miért nem?

Figyelt kérdés
2012. jún. 3. 11:25
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy? 14? ráadásul akármelyik php-s script kiddie, vagy "webfejlesztő" pattanásos takony is informatikusnak fogja magát mondani, úgyhogy nem is jelent semmit a dolog...
2012. jún. 3. 12:00
 12/21 anonim ***** válasza:
0%
Plori-ez aranyos. Amúgy az informatikusokat én nem tartom értelmiségieknek.
2012. jún. 3. 12:05
 13/21 anonim ***** válasza:

abban azért van valami igazság, hogy nem éppen a legtutibb pasik mennek informatikusnak...

én ismerek sokat, de mind kb olyan, mint amit a 4. válaszoló belinkelt

egy részük 50 kiló vasággyal, rossz fogakkal, izzadság szagú Agressor póló, korpás haj stb.

meg vannak akik túlkompenzálják ezt és szétgyúrják magukat szabadidejükben

és ismerek kórosan elhízottakat is köztük

és többnyire szakbarbárok, az informatikán kívül semmi nem érdekli őket

de mocskosul jól keresnek, az is biztos, a bőrük alatt is pénz van

szóval végülis nem olyan rossz informatikussal járni, mert a jövőd biztosítva van mellette, el nem fog hagyni, ismerkedni nem tud, így veled marad életed végéig

2012. jún. 3. 12:06
 14/21 anonim ***** válasza:
73%

"Plori-ez aranyos. Amúgy az informatikusokat én nem tartom értelmiségieknek."

nyilvánvaló, hiszen fizikai munkát végeznek, mint látjuk...

2012. jún. 3. 12:06
 15/21 anonim ***** válasza:
13. válaszolónak abban igaza van, hogy az informatikusok nem igazán értelmiségiek, egy nagyon specializált terület mesterei, szakbarbárság kifejezetten előny náluk, de ez távol áll az értelmiségi léttől
2012. jún. 3. 12:09
 16/21 anonim ***** válasza:

# 15

ennyi erővel az összes irodai dolgozó értelmiségi lehetne... azért, mert valaki nem fizikai munkát végez, attól még nem lesz értelmiségi

2012. jún. 3. 12:10
 17/21 anonim ***** válasza:

"Értelmiségi általános értelemben szellemi pályán dolgozó embert jelent. A szó hagyományos értelme kezdetben a társadalom igen kis szeletét jelentette, és gazdasági illetve társadalompolitikai okokból kifolyólag többé-kevésbé egybe is esett a politikai akaratot megtestesítő kevesekkel. A demokrácia fokozatos kiszélesítésével ez az állapot megváltozott, a közgondolkodás mégis hajlamos az értelmiség véleményének nagyobb jelentőséget tulajdonítani a közügyekben."

tessék, ez a definicio, okostojás. az info igenis szellemi munka, persze az értelmiség egy marx korabeli fogalom, úgyhogy ma már értelme sincs.

2012. jún. 3. 12:12
 18/21 anonim ***** válasza:
Volt informatikus pasim.El voltam ájulva, hogy mennyi kütyühöz ért, de mikor hajnal 5kor kellett nekem is kelni miatta,mert épp online hálózatos akármiket csinált mikrofonon keresztül, az nem volt annyira jó már.Amúgy ő is bulizós volt,márkás trendi cuccokat hordott, de valahogy mégis látszott rajta, hogy kocka!Érdekes volt,a jég hátán is megélt az tuti.De semmi több.
2012. jún. 3. 12:12
 19/21 anonim ***** válasza:
Párom informatikus és semmi baj nincs vele. Már hat éve együtt vagyunk, lehet rá alapozni, normális, kedves, a való életben él, nem a gépben.
2012. jún. 3. 13:19
 20/21 anonim ***** válasza:
Életem nagy szerelme informatikus. Olyan helyes pasi, hogy mindenhol megfordulnak utána a nők. Hihetetlenül intelligens, megbízható, a humora pedig gyilkos. Mindig minden buliban benne van, életvidám, közvetlen. Harmadszor törte össze a szívem, az ezt megelőző szakításunkba kis híján belehaltam. (Szó szerint.) Szóval óvatosan az informatikusokkal. :) Erről ennyit.
2012. jún. 7. 00:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!