Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tini lányok 15-17 év között ez miért van nálatok?
Szóval
26 éves srác vagyok, és rettentő módon gyerek arcú, kinézek (azt mondják) 17-19.nek.
A baráti társaságom olyan, hogy sok ismerősömnek van lánytesója a fent említett korosztályból, és sokszor jönnek a haverjaimmal, ők néha hoznak barátokat stb stb.
És sokuk semmi érdeklődést nem mutatott felém addig (nem is akartam, hogy mutassanak) míg ki nem derült a korom.
Szóval a lényeg az egészben, sok azt hiszi, hogy 17 vagyok de mihenst kiderül, hogy 26, a legtöbbjük elkezd nyomulni, de csak miután kiderült a korom.
És ezt nem értem, a baráti társaságban is vannak idősebbek velem egykorúak, ő rájuk miért nem nyomulnak?
1-2 nagy nehezen kibökte, hogy velem nagyon jól el lehet beszélgetni vicces vagyok meg meg aranyos stb stb.
Ezt azért nem fogadom el válasznak mert a többiek közül is vannak hasonlóak min én, de ez mégis velem történik, söt egy két haverom meg is említette ezt, hogy csak rám nyomulnak.
Nem egózni akarok tényleg, csak érthetetlen számomra, konkrét választ nem kaptam senkitől, háta valaki a fent említett korosztályból tud most valamit.
Mellesleg ez már így megy egy ideje, és nekem ez eléggé kényelmetlen, már nagyon gondolkodok, hogy keresek másik társaságot, akik csak korombeliek.
Előre is köszönöm a válaszokat, és legyetek oly kedvesek írjátok meg a korotokat is
Köszönöm szépen
Én is huszon éves fiú vagyok, de azért remélem nem baj hogy hozzászólok.
Ez érdekes kérdés, végül is valahogy úgy érzem hogy hihető. Ez biztos hogy nem tudatos döntés, mivel tudat alatti ezért nem tudja racionálisan megmagyarázni, vagy ha mégis racionalizálná a magyarázat nem biztos hogy az az ami az ok mégha logikus is lenne a magyarázat. (Hajlamos az ember hogy próbálja megmagyarázni, valamit "blöfföl" az egyik agyterület a másiknak, persze nem tudatos blöffről van szó.)
Azt is mondhatnám hogy ösztönös dolog.
Erről pl madár kísérletek jutnak eszembe ahol a tudósok azon kísérleteztek hogy hogy tudnák vonzóbbá tenni a nőstény madarak számára vmelyik hím madarat, ha bizonyos színűre átfestik a tollát és/vagy színes műanyag gyűrűket raknak a lábára ... stb, eredményes volt a kísérlet és nem csak madarakkal ...
Tudom ezek állatok, de az ember is állat (nem rossz értelembe), ha tetszik ha nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!