Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Hogyan szoktak kezdeményezni nálatok a pasik?
utóbbi időben kizárólag facebook-on (ami siralmas).
van barátom, vele is neten ismerkedtem meg.
Kezdeményezni? A pasik? Ez valami vicc? Mindig az van, hogy messziről néz -eléggé feltűnően-, és várja, hogy én menjek oda hozzá.
Ez szánalmas. -.-
jaj annyira bírom az ilyen nyivákolós pasikat, "élőben elhajtotok"
nem, élőben is és neten is azért hajtalak el, MERT ilyen férfiatlan nyivákolós ember vagy. pl barátomat élőben sem hajtottam volna el, bárhol, bármilyen körülmények között is jött volna oda!
7.: hogy te mekkora egy szerencsétlenség vagy.
Igen, a férfinak kell odamenni a nőhöz. Igen, 90%-ban vissza fogja utasítani. Aki ezt nem tudja elviselni... hát, az így járt.
Az élet kegyetlen és sokkal nagyobb problémák is fognak még érni egy lány visszautasításánál. Jó, lehet, hogy tönkre vágja a hangulatodat, de ebből hamar talpra lehet állni.
Most pedig egy pillanatra képzeld magad egy nő helyzetébe. Egy szórakozó helyen akár 5-6 ilyen-olyan férfi is oda mehet hozzá ismerkedési szándékkal, mikor ő nem is akart ismerkedni aznap este, vagy van már kiszemeltje, esetleg barátja is. Elég idegesítő lehet, nem? A férfiak megválaszthatják, mikor szeretnének ismerkedni, a nőkre meg mindig nyomulnak. Természetes, hogy egy idő után idegesítő és csúnyán elküldik őket.
Amúgy meg miért érdekeljen ismeretlen emberek lelki világa?
Igazából az emberek jelentékeny százaléka ilyen érzelmileg sérült. Az ilyeneknek ne is legyen barátnője, mert úgyse működne a kapcsolat.
Működik az evolúció. :)
Amúgy sokat szekáltak gyerekkorodban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!