Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok Iwiwen, myvipen mivel lehet nálatok kezdeményezni?
Mivel szoktak próbálkozni a pasik?
Köszi előre is.
Szerintem, ha meg akarsz hódítani egy lányt akkor ne Iwiw-en próbálkozz hanem menj oda és mond meg neki. Ezt sokkal jobban fogja díjazni mint, ha csak úgy írsz neki. (esetleg virágot is vihetsz és azzal tuti nyerő vagy)HÁny éves vagy amúgy?
Sok sikert!!! :-)
L
Sziasztok!
Köszi a válaszokat :) Nem valami sorozatgyilkos vagyok, hanem tényleg az a helyzet, (ahogyan a 2. írja) hogy
szeretnék megismerni egy lányt, akit még csak nem is láttam soha és ehhez szeretnék némi tippeket vagy tapasztalatot kérni :P
Egyébként én 20 éves vagyok (és jelzem kissé tapasztalatlan vagyok még e téren)
Bár én még nem írtam igy lánynak, szerintem érdemes megpróbálni.
Olyasmit írj, hogy szimpatikusnak találod képei alapján, de mivel nem ismered, máshogy nem tudsz vele kapcsolatba lépni.
Légy tömör és lényegre törő, de udvarias. Kérd el a tel.számát esetleg az msn címét.
Ne írj kis regényt!!!! Azt se, hogy ilyen szép vagy olyan szép vagy. Szerintem ez nem jön be a csajoknak. Csak őszintén a lényeget pár mondatban.
Köszi nagyon!
Én is valami ilyesmire gondoltam, aztán meglátjuk vissza fog e írni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!