Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha nem ismer a srác aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nem ismer a srác aki tetszik, lányként van "jogom" kezdeményezni?

Figyelt kérdés

A kérdés adott de e mellet lenne mégy egy kérdésem. Ha eljutnék oda hogy kezdeményezzek szerintetek inkább írjak neki üzenetet Facebook-on vagy próbáljak vele szemezni?

Tudom a Facebookos ismerkedés elég ratyi,de a szemezésből meg mire kialakul valami...már nem bírok tovább várni rá,és döntésképtelen vagyok hogy mi legyen.

Én 17/L ő 18/F

2011. szept. 3. 13:34
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Inkább szemezz:)
2011. szept. 3. 13:35
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Nincsen, megbüntetnek
2011. szept. 3. 13:35
 3/14 anonim ***** válasza:
Én örülnék ha a csaj kezdeményezne.
2011. szept. 3. 13:36
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Szüleink sem Facebookon ismerkedtek, ők is szemeztek, és abból is kialakult valami. :) Miért ne lenne jogod kezdeményezni? Facebook mitől jobb, lehet vissza se ír, vagy csak X nap múlva.
2011. szept. 3. 13:36
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
szerintem mutatkozz be neki ha elég bátor vagy :) aztán majd ő eldönti, h neki is viszontteccel-e
2011. szept. 3. 13:38
 6/14 anonim ***** válasza:
Jogod. Örül neki MINDEN fiú, ha kibököd neki, hogy szívesen találkoznál vele. Ettől nem lesz kevesebb senki.
2011. szept. 3. 13:41
 7/14 anonim ***** válasza:
76%
A törvény bünteti! 10ezer Ft a büntetés az első 5 próbálkozás során, utána börtönbe mész.
2011. szept. 3. 13:41
 8/14 anonim ***** válasza:
77%

Nincs jogod hozzá. 20 év letöltendő börtönbüntetés is kiszabható rád, ha ilyet teszel.

Szerintem próbálkozz Facebookon, az természetesebb. Hiszen már több ezer éve így csinálják az emberek...

2011. szept. 3. 13:45
 9/14 heloka ***** válasza:
a mi esetünkben is én kezdeményeztem. facebookon. lehet hogy ciki ott ismerkedni.. meg "tiszta gáz".. stb.. fél éve vagyunk együtt:)
2011. szept. 3. 13:46
 10/14 heloka ***** válasza:
ja és 17 L :)
2011. szept. 3. 13:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!