Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha nem ismer a srác aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nem ismer a srác aki tetszik, lányként van "jogom" kezdeményezni?

Figyelt kérdés

A kérdés adott de e mellet lenne mégy egy kérdésem. Ha eljutnék oda hogy kezdeményezzek szerintetek inkább írjak neki üzenetet Facebook-on vagy próbáljak vele szemezni?

Tudom a Facebookos ismerkedés elég ratyi,de a szemezésből meg mire kialakul valami...már nem bírok tovább várni rá,és döntésképtelen vagyok hogy mi legyen.

Én 17/L ő 18/F

2011. szept. 3. 13:34
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
nagyon is jó. necsak mi tegyük már ki mindíg a lelkünket az ügy érdekében...:)
2011. szept. 3. 13:48
 12/14 anonim ***** válasza:
63%

Szerintem te egy csúnyácska lány lehetsz, persze lehet, hogy épp neki fogsz bejönni, szóval csak próbáld meg nyugodtan.

Én is örülnék,ha végre valaki kezdeményezne, főleg, ha viszont tetszene is alány.

22/F

2011. szept. 3. 14:02
 13/14 anonim ***** válasza:
A f@szbukos ismerkedés csak a beképzelt lányok szerint gáz, mi fiúk nem tartjuk annak, hiszem ennyi elutasítás után élőben, jobban esik egy gép mögötti elutasítás mégis csak.
2011. szept. 3. 14:03
 14/14 anonim ***** válasza:
Menj el oda, ahova ő jár, igyál 1 felest azt uccu neki :) Nekem ez bevált már.
2011. szept. 3. 14:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!