Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy nem vágyom rá, pedig örülhetnék, hogy végre van lány, aki nem hányta el magát tőlem, igaz?
Szóval kb. egy hónapja kezdtem el f@szbukon ismerkedni egy lánnnyal, de már képein sem jött be, viszont ő volt azon kevés értelmes és kedves lányok egyike, aki nyitott volt a velem való kommunikációra és ismerkedésre. Nos ezek után hamar és könnyen rábeszéltem egy talira, randira, kinek hogy tetszik, de mivel az arca nem jön be, teste is csak elmegy kategória így csak a kanosságomnak köszönhető, hogy már első talin is testileg közelebb kerültünk ölelés formájában, persze én kezdeményeztem, mert férfi dolga ez. Második randin pedig már a csók is megvolt lazán, harmadikra már a szexet tervezem, mert csak ez hajt, köt hozzá, testileg nem jön be és őszintén szólva szégyelnék vele megjelenni az utcán is kézenfogva, annyira nem az esetem. Sosem gerjedtem a világos kék szemű lányokra, mindig a barnák voltak a gyengéim vagy a zöld szeműek, de a világoskék taszít és hát arcra sem jön be, úgy fejforma sem stb., viszont jó lenne már dugni, mert tapasztalatlan vagyok és gyakorolni meg kéne, lehetőleg ingyen, mert csóró gyerek vagyok. :D Ti mit tennétek a helyemben?
Ja és a fullos cicáknak én vagyok a ronda, pedig csak magasak az igényeik, mert tudom, hogy más lányoknak meg helyes vagyok, ők maguktól mondták, sőt facebook-on is írt már rám átlagos külsejű lány, hogy helyes vagyok, nem is egy, most kérdezhetnétek, hogy akkor miért nem azokkal jövök össze, hát mert messzze élnek, az internet átka ez. Nos, régebben is volt már csúnya lánnyal szexre esélyem, de én marha a kövér lánytól úgy irtóztam, hogy egyszerűen megfutamodtam a szex előtti nap, tudom szégyen, de így volt. :D Na most ez a lány legalább nem nyomna össze, ha rám mászna, szóval bevállalnám, de kapcsolatra nem kéne, csak digi-dugira. :D
Őszintén? Szerintem ez egy undorító dolog.
Ő jóhiszeműen ismerkedik veled, talán elkezdett érezni valamit, te pedig épp itt alázod a sárga földig. Panaszkodsz a "cicababákra", mert magasak az igényeik, de te is ugyanolyan magas igényekkel állsz elő, és ráadásul úgy adod elő az egészet, mintha te alacsonyodnál le ehhez a szegény lányhoz azzal, hogy kihasználod. Ha a te szemedben lehet valaki csúnya, akkor te miért ne lehetnél az egyesek szemében? Ez tipikusan az az eset, amikor te ugyanazt csinálod, amiért másokat megvetsz...
Ha nem akarsz vele kapcsolatot, ő pedig nem csak szexet akar, akkor ne verd át. Elhiszem én, hogy a farok nektek nagy úr, de basszus, egy EMBERRŐL beszélünk, akinek érzései vannak. Te jelen esetben egy baromi nagy csalódás lehetsz neki később, amivel igenis neki fogsz ártani. Komolyan nem hiszem el, hogy egyesekben ennyi alapvető tisztelet sincs a másik iránt...
Hagyd békén ezt a szerencsétlen lányt és hagyd békén mert nem érdemled meg, aztán menj szépen el szórakozóhelyekre ahol felszedhetsz olyan egy éjszakást keresi kis ribit amit alapvetően keresel.
Ha nem tudsz felszedni csajt addig próbálkozz amíg nem jön össze vagy így jártál, ne ártatlan jóhiszemű lányokat ejtsél át a palánkon. Légy férfi öcsém!
26/F
úgy lenne korrekt ha most az elején még elmondanád hogy hát te ő izééé igazából nagyon elfoglalt vagy és csak szexkapcsolatot akarsz
próba cseresznye hátha bevállalná
nálam is próbálkozott egy gyerek, már az elején ezzel kezdte és belementem mert épp nem vágytam én se semmi komolyra.
de mindenképpen így fair hogy őszinte legyél hozzá
ha meg csak a kék szem idegesít, beszéld rá egy barna kontaktlencsére... már tök olcsón lehet rendelni a neten
Nem akarom elvenni senkinek a jókedvét, de személyes tapasztalatból mondom, hogy a kedves kérdezőnek igaza van. A "csúnya lányok" kategóriából többnyire mind aljas paraszt, akik mindenkinél bepróbálkoznak, hogy legalább legyen valakijük. Nem ez a bajom. Azok közt, akiket szidtok sokkal kedvesebb lányok vannak, mint azok a szörnyek. Nem elég, hogy kívül szörnyűek, de hogy még belül is sötétek... borzalmas.
TISZTELET A KIVÉTELNEK! Mert ugye mindig van kivétel!
Jól teszed báttya, dugd csak meg, bár ne 3.-on, várj szerintem 5.-ig, az a biztos :D Hajrá!
És ha azt érzed nem vagy elég jó jobb csajokhoz... felejtsd el: minden hozzáállás kérdése.
Nyugodtan lehet lepontozni, de mivel én a saját bőrömön tapasztaltam úgyis nekem lesz igazam :P
Oké, szánalmas barom vagy, mi is a kérdés?
És még a nőket szidjátok, hogy nem adnak esélyt a számukra kevésbé tetsző férfiaknak. Az legalább korrekt viselkedés, ellenben te megjátszod szegény lánynak, hogy érdekel, csak hogy megdughasd.
Nem érdemelsz meg egy normális nőt sem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!