Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha egy lány elhívna titeket...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy lány elhívna titeket valahová fiúk, akkor örülnétek neki? Nem túl rámenős ez egy nőtől, ha így jelzi az érdeklődését felétek?

Figyelt kérdés
2012. nov. 11. 22:57
1 2
 1/11 panini ***** válasza:

Én egyszer elhívtam egy srácot egy szülinapi buliba.

Szerintem semmi baj nincs a rámenősséggel.Hajrá:)

2012. nov. 11. 22:59
 2/11 anonim ***** válasza:
örülnék neki
2012. nov. 11. 22:59
 3/11 A kérdező kommentje:
Én is ezt tettem, de a fiú csak úgy lett volna hajlandó eljönni, ha többen megyünk, társasággal. :/
2012. nov. 11. 23:00
 4/11 anonim ***** válasza:
Ez talán azt jelenti, hogy nem akar veled kettesben menni...
2012. nov. 11. 23:03
 5/11 anonim ***** válasza:
Előző vagyok, amúgy a kérdésedre válaszolva ez egyáltalán nem probléma, sőt szerintem a fiúk nagy része kifejezetten örül neki.
2012. nov. 11. 23:04
 6/11 A kérdező kommentje:

Nem lehet, hogy csak félénk az a fiú?

Mit mondjak, nem hinném, hogy túl sikeres a nők körében, nem az a tipikus szépfiú, csendes is, nem is túl divatos külsejű, észben átlagos szerintem. Szóval igazán örülhetett volna, hogy egy lány elhívta valahova.

Vagy ennyire rondának látna?

2012. nov. 11. 23:06
 7/11 anonim ***** válasza:
Örülnék :)
2012. nov. 11. 23:12
 8/11 anonim ***** válasza:
örülnék, bár attól függ, hogy ki hív el:)
2012. nov. 11. 23:21
 9/11 anonim ***** válasza:
a bejön a csaj örülnék neki ha nem tetszik akkor max akkor a társaságba mennénk.
2012. nov. 11. 23:47
 10/11 anonim ***** válasza:
28%

Csak a lúzerek örülnek iilyen rámenős p.csáknak. Vér ciki, ha nem kellesz senkinek, és neked kell nyomulnod!

"Nem lehet, hogy csak félénk az a fiú? "

Ez meg egy idióta hozzáállás. Ha tetszettél volna a fiúnak ő hívott volna el. Gondolkozzál már! Nyilván csúnya vagy buta vagy, azért nem ment veled, egy pasi nem félénk!

2012. nov. 12. 12:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!