Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kívül angyal, belül ördög? (ilyen lennék? )
Az arcom, teljesen olyan mint egy angyalé. Jóképű helyes és rendes fiúnak látszom. Mint aki nem tud ártani senkinek.
De belül, nem ez van. Én még soha sem tettem semmi jót. Saját magamon kívül nem érdekel senki, ami kell nekem, megszerzem magamnak egyedül, nincs szükségem senki segítségére. Aljas ravasz sunyi csaló vagyok. Kihasználok minden lehetőséget, nem számít kin kell átgázolnom. Egy lány ismerősöm szerint még élvezem is ezt, mintha azt akarnám, h az emberek gyűlöljenek. Ilyen képet festek magamról. Ez a lételemem.
és ez most szerinted mégis kit érdekel itt? :D
amúgy az ilyeneket hívják szociopatáknak.
Ha úgy vesszük, igen! Saját magamon kívül senki sem érdekel. A kérdést figyelemfelkeltés céljából tettem föl. Ugyanis készülök egy nagy dobásra, mind1 mi az, a lényeg h a saját lelkiismeretem/már ha van/m megnyugtassam szükségem van pár noname emberre akik itt jól leoltják a fejem, h mekkora patkány vagyok. Aztán belevágok a nagy melóba.
A kategória sem véletlen. Mert mindig minden egy randival kezdődik.
istenem de jó lehet ha valakinek ennyi ideje van unatkozni :D
amúgy oltson le aki akar, előbb utóbb majd mindenki visszakapja te "angyal" :D
xD Lostot nézted?
Olyan vagy mint Sawyer a "csaló".
Kedvenc karakterem volt a sorozatban. *.*,
de így élőben, hát nem biztos h annyira vicces lenne.:D
Hát akkor hajrá. Ahogy kérted: egy utolsó féreg vagy!
Örülök, hogy segíthettem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!