Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kívül angyal, belül ördög? (ilyen lennék? )
Figyelt kérdés
Az arcom, teljesen olyan mint egy angyalé. Jóképű helyes és rendes fiúnak látszom. Mint aki nem tud ártani senkinek.
De belül, nem ez van. Én még soha sem tettem semmi jót. Saját magamon kívül nem érdekel senki, ami kell nekem, megszerzem magamnak egyedül, nincs szükségem senki segítségére. Aljas ravasz sunyi csaló vagyok. Kihasználok minden lehetőséget, nem számít kin kell átgázolnom. Egy lány ismerősöm szerint még élvezem is ezt, mintha azt akarnám, h az emberek gyűlöljenek. Ilyen képet festek magamról. Ez a lételemem.
2012. nov. 12. 11:50
22/28 anonim válasza:
legjobb a kérdező párja a női angyal, aki nyilván hatalmas élettapasztalattal rendelkezik elvégre már 18 éves .. ugyanmár, lúzerek :D
23/28 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Az utolsó két válasz különösen jól esett!:D
2012. nov. 14. 14:58
24/28 P.S.94 válasza:
Màr egy pàr vagyunk....;-) Itt sok embernek összetörték màr a szìvèt ùgylâtom... Nem mi voltunk? :-D
25/28 anonim válasza:
Csak annak lehet összetörni a szívét aki hagyja;P
26/28 anonim válasza:
Komoly hogy felszedted ezt a p!csát ezzel a szöveggel és egy pár vagytok? LOL no para összeilletek ;)
27/28 anonim válasza:
majd felnőttök. vannak ilyen feltűnési viszketegséges emberek, akik szeretik magukat hú de szörnyen rossznak beállítani. aztán valójában nem csinálnak semmi rendkívülit, csak amit minden ember, max jobban hangoztatják.
28/28 anonim válasza:
Persze. Szerintem kamuzol.Ha tényleg úgy nézel ki mint egy angyal,küldj magadról képet privátban,én is küldök neked! Hátha szebb vagyok, mint az itteni kis párod. 19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!