Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kívül angyal, belül ördög? (ilyen lennék? )
Az arcom, teljesen olyan mint egy angyalé. Jóképű helyes és rendes fiúnak látszom. Mint aki nem tud ártani senkinek.
De belül, nem ez van. Én még soha sem tettem semmi jót. Saját magamon kívül nem érdekel senki, ami kell nekem, megszerzem magamnak egyedül, nincs szükségem senki segítségére. Aljas ravasz sunyi csaló vagyok. Kihasználok minden lehetőséget, nem számít kin kell átgázolnom. Egy lány ismerősöm szerint még élvezem is ezt, mintha azt akarnám, h az emberek gyűlöljenek. Ilyen képet festek magamról. Ez a lételemem.
Íme a férfi párom (taps). Bár lehet, hogy leköröztél, ha tényleg ilyen vagy. Szép, rendes pofi, a nagymama mindig cirógatja az arcod, hogy ez a gyerek a legédesebb a világon és ha behunyja a szemét kitör a forradalom és kaszabolsz mindenkit. Én is élvezem, nap nap után törni szét a gyengéd szíveket, látni, hogy kellesz a másiknak de neked ő csak egy semmi... Egyet mondok, ne változz meg! ;)
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!