Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit csináljak, ha egy pasi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, ha egy pasi ennyire titokzatos? (angyal vagy ördög)

Figyelt kérdés
Tényleg nem tudom hova tenni. Amolyan definiálhatatlan karakter. Nem tudom eldönteni,hogy angyal e vagy ördög. Azt hiszem mindkettő van benne. Sokmindent beismer,hogy szemét,meg ilyenek. Őszintének tűnik. Van önkritikája. Kicsit bunkó az emberekkel,és sznob is egy kicsit. De máskor meg pont h nagyon kedves. Többször meglepett,örömöt szerzet amikor rosszkedvű voltam,csak ő tudott megnevettetni. Úgy néz rám,mint aki szerelmes,látom a szemében. De sose mondta,h akarna tőlem valamit. Régen mondta,h már volt elég barátnője,és jelenleg jó neki egyedül is. Néha elhint nekem egy egy szót,h majd mutat nekem valamit. Aztán hetekig eltűnik,és a legváratlanabb pillanatban bukkan fel,és meglep valamivel. Nagyon aranyos és rendes tud lenni,de mégis olyan rosszfiús is egyben. Egyszerűen nem tudom,h most melyik a valódi énje. Szerintem tetszem neki,de nagyon ritkán találkozunk,és az is általában spontán. Nem is értem,hogy tud így eltűnni. Annyira izgat,h mi lehet vele. És egyre jobban szeretnék vele összejönni. Mit csináljak?

2012. jún. 17. 19:29
 1/5 anonim ***** válasza:
Sajtos makaróni jöhet (Y)
2012. jún. 17. 19:30
 2/5 anonim ***** válasza:
Először is nem értem miért kell egyiknek vagy másiknak lennie; az emberek természetében alapból mind a kettő benne van. Másodszor szerintem, ez egyfajta taktika: felbukkan egy csöppnyi ajándékkal/egy kedves szóval aztán eltűnik, próbálja magát jó színben feltüntetni azzal együtt h elismeri a hibáit így nem lesz egós, és végül eléri azt amit szeretne h rejtélyessé váljon számodra, h érdekeljen mi van vele az eltűnésekkel, ajándékokkal. De meg kell hagyni ez rengeteg energiát vehet igénybe ha szándékos, szóval biztos nagyon érdekelheted :)
2012. jún. 17. 19:36
 3/5 ASOT ***** válasza:

ezt én szoktam mondani egy nőre, hogy legyen 70%-ban ördög de 30%-ban angyal :)

Keresd meg, keresd fel, kérj találkozót, hogy rég láttad és jó lenne, és tegyél pontot a történet végére, mond el neki h te szívesen megismernéd komolyabban is, és szeretnéd ha eldöntené, hogy ő is szeretne e veled...

2012. jún. 17. 19:41
 4/5 A kérdező kommentje:

de ő fiú!!!

én vagyok a lány.

mégsem hívhatom el.

meg amúgy is,olyan határozottnak látszik,mintha ő már eldöntötte volna,és tudná előre,h mi fog történni...

2012. jún. 17. 19:43
 5/5 ASOT ***** válasza:

Tudooooooooooooooooooom drága! :)

De nem fogsz belehalni ha te keresed meg!

Nem első találkozásról meg beszélgetésről van szó!

Keresd fel nem lesz semmi baj ha te keresed fel.

Ha meg nem beszéled ezt meg vele akkor ezen fogsz őrlődni addig amíg nem jön szembe egy másik pasi akivel el tudnás képzelni!

Szóval ne rinyálj nekem! Mert különben hetente más kérdéssel fogsz feljönni a gyakorira ezzel a pasival kapcsolatban!

Zárd le vele tegyél pontot a végére! vagy igen vagy nem!

2012. jún. 17. 19:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!