Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha egy 21 éves lány egy 16...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy 21 éves lány egy 16 éves fiú járna vagy kavarna az pedofilizmus?

Figyelt kérdés
Nagyon tetszik egy 21 éves lány szerintem még lenne is esélyem nála csak a kor különbség miatt nem akar tőlem "csak" barátságot. Az pedofilizmus lenne ha össze jönnénk?

2012. nov. 12. 17:39
 1/7 anonim ***** válasza:
14 fölött azt csinálsz amit akarsz, de vigyázz, ez fordítva is igaz!
2012. nov. 12. 17:45
 2/7 anonim ***** válasza:

5 év van köztetek....nem lenne elméletben semmi sem szerintem (mert ha jól emlékszem csak 14 alatt pedofilizmus)....nameg ahhoz fel kell jelenteni valakinek titeket először....és ha azt mondod önszántadból csináltad akkor nincs semmi....ha azt mondod erőszakoskodott....na azt meg ki hinné el?

szóval nem igazán megfogható a dolog ha önszántadból vagy vele

2012. nov. 12. 17:46
 3/7 A kérdező kommentje:
akkor lehet hogy csak kitérő válaszként adta ezt?
2012. nov. 12. 17:47
 4/7 anonim ***** válasza:
87%
Nem pedofilizmus..remélem..nekem 15 évesen 24 éves csajom volt,akkor én egy pedofil áldozata voltam? :D
2012. nov. 12. 17:48
 5/7 anonim ***** válasza:
22%

Az nem pedofilizmus, hanem pedofília! xDDDDDD

Amúgy, nem lenne az.

Ha szexuális kapcsolatot létesítetek, akkor talán valami „kiskorú megrontása” izé, mivel még nem vagy 18 éves, de ha nem jelented fel, akkor értelemszerűen nem is lesz belőle ügy.

De nem ismerem pontosabban az erre vonatkozó törvényeket.

2012. nov. 12. 17:57
 6/7 Hunter92 ***** válasza:
Nem hiszem, hogy kitérő válasz lenne, lehet, hogy csak simán félreértetted. Szerintem nem azért mondta, hogy nem akar veled lenni, mert attól fél, hogy feljelentené valaki, hanem csak simán zavarja, hogy ennyivel fiatalabb vagy nála.
2012. nov. 12. 18:09
 7/7 anonim ***** válasza:

5-ös tévedsz, mert ő már nem kiskorú hanem fiatalkorú..

kérdező! ezt nem azért mondta, mert pedofiliának számítana, hanem, mert tényleg sok a korkülönbség és túl fiatal vagy hozzá

2012. nov. 12. 18:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!