Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy tudnék összejönni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudnék összejönni egy tescos (diák) eladólánnyal?

Figyelt kérdés
2009. aug. 13. 22:28
 1/9 anonim ***** válasza:
87%
úgy ahogy bármelyik másik lánnyal. kérj tőle segítséget mit hol találsz vagy akármi. aztán meg telefonszámot. másképp nem nagyon tudsz csak lényegretörően.
2009. aug. 13. 22:30
 2/9 anonim ***** válasza:
93%
Gondolom pont ugy,mint egy nem tescossal :)
2009. aug. 13. 22:30
 3/9 anonim ***** válasza:
81%
ha ő a kasszás hagyj neki borravalót ;) nállam jó gesztus lenne :D hameg csak ilyen kiszoplgáló v mi akik ott járkálnak akkor pedig kérdezgesd hogy ez hol van az hol van és dicsérgesd hogy mien csinos és hogy mien szép...(a szeme szinét mondd) a szemed ez nállam tuti befutó lenne elolvad a csaj megláőtod!!
2009. aug. 13. 23:10
 4/9 anonim ***** válasza:
89%

Szia, te is akciós áru vagy?

Tuti a siker! Ha nem, legalább a többiek jót röhögnek majd. :D

2009. aug. 13. 23:34
 5/9 anonim ***** válasza:
61%
állj elé, húzd le a gatyád és suttogd a fülébe, hogy "a legkisebb is számít", ettől tuti odaejakulál a zöldséges pultra..
2009. aug. 13. 23:35
 6/9 anonim ***** válasza:
84%
Azért óvatosan a boltban ismerkedéssel! Ha a főnöke meglátja, hogy beszélget, akkor gondja lehet belőle!
2009. aug. 14. 08:14
 7/9 anonim ***** válasza:
75%

szoktam tesco kasszában dolgozni, és volt már olyan srác akivel ott ismerkedtem meg. össze nem jöttünk, de nem azért mert mint pénztáros-vásárló ismerkedtünk meg. mindig hozzám jött fizetni, váltottunk pár szót (ami amíg végzem a munkát rendesen nincs tiltva), majd egyik alkalommal elkérte a számomat, amit felírtam egy terminálpapírra. innen már msn, és tudta mikor vagyok bent :)

a borravaló kedves, de sajna nem tehetjük el, megy minden a kasszába amit pluszban otthagynak

2009. aug. 20. 14:17
 8/9 anonim ***** válasza:
75%
Én tescos dolgozó vagyok, vittem már haza diáklányokat ha értitek mire célzok... :P Az egyiket úgy szedtem fel hogy meló után mentem vásárolni és a kasszánál adta a blokkot én meg megnéztem és szóltam neki hogy valami nem stimmel! (ettől először megijedt,kétségbe esett) utána vigyorogva mondtam neki,hogy nem írta rá a telefonszámát. (megkönnyebült és mosolyogva ráírta a számát)
2010. ápr. 8. 14:05
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

R.

5., 6. háháháhhá:D:D

de mekkorát röhögtem xd

2011. márc. 24. 19:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!