Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tanár-diák szerelem működhet?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tanár-diák szerelem működhet?

Figyelt kérdés

21 vok, a szexi tanár úr 28. Egyetemről van szó.

Én azt hittem ilyen csak a filmekben van, meg a kis tini lányok világában.

De azt hiszem belezúgtam. Persze ez még csak vonzalom, 4 óránk volt eddig vele. Intelligens, jól öltözött vicces és eszméletlen teste van:)

Első órán közölte, hogy elnézést,de rossz a névmemóriája, nem fog minket megjegyezni. Viszont engem múlt órán már a nevemen szólított többször is, állandóan néz rám, tőlem várja a választ, mosolyog:) én meg elolvadok tőle.

Mit csináljak??tudom, semmit. De valami jelet küldenék neki, hogy tetszik és hajrá, kezdeményezen csak, nem szólok én a tanszéken senkinek, megtarthatja az állását:)

Másrészt ez már nem gimi, hogy évekig ő tanít majd meg anyuci mérges lesz. És 7 év az nem durva korkülönbség ebben a korban már. Mit csináljak?

2009. nov. 5. 16:28
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Én azt mondom ne éld bele magad túlságosan. Nemtudom hogy mit tanácsolhatnék, nem kell minden pillantását magadra venned. Sajnos nem látok a fejébe. Tájékoztass az a továbbiakban!
2009. nov. 5. 16:51
 2/15 A kérdező kommentje:

nem szoktam magam beleélni, bár eddig mindig úgy volt, hogy azonnal észrevettem, ha egy pasi akart valamit, és ha én is akartam, mindig lett belőle valami...ezt nem nagyképűségből mondom...de így volt.

csak ilyen szituban nem voltam még, mert mégiscsak a tanárom!!

2009. nov. 5. 17:08
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem lenne esélyed...én durvábbat tudok az én iskolámban...1 csajszi aki 15 éves összejött a 28 éves nevelőtanárralXD..talán beszélgethetnél vele hogy jobban megismerjétek egymást...és abbol kiderül majd hogy akar-e valamit is tőled:) sok sikert:)
2009. nov. 5. 17:21
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Hát hét év tényleg nem sok, amiatt ne aggódj. Viszont ez hogy a tanárod.... Addig ne szeress bele nagyon amíg nem tudod biztosra hogy tetszel neki, a férfi tanárok minden szebb lánnyal kokettálnak nálunk is pedig ez még csak középiskola. Sajnos lehet hogy minden osztályban van egy ilyen kiskedvence akire sokat mosolyog. De ha biztosat tudsz akkor mehet a dolog szerintem.
2009. nov. 5. 17:22
 5/15 anonim válasza:
100%
csak 4órátok volt együtt, esetleg flörtölget picit, ez semmit nem jelent..talán otthon várja a barátnője, menyasszonya, akárkije. a kavarásban lehet, hogy benne lenne de hosszabb távon szerintem nem működhet, gondolj bele, az állásába kerülhet. 4órátok volt együtt, kirúgatná magát egy ilyen viszony miatt?? más helyes pasik is vannak a világon, szerintem ez nem az a szitu amikor érdemes ismerkedni.
2009. nov. 5. 17:43
 6/15 A kérdező kommentje:

csak minket tanít:) és nálunk csak engem stírölget.

és hogyan tudjam meg, hogy tetszem-e neki?rajzoljak szivecskéket a dolgozatra?:)jó, ez vicc volt.

vagy menjek oda hozzá, óra után, hogy valamit nem értek vagy mit?? és honnan tudom meg,hogy tényleg tetszem neki?

2009. nov. 5. 17:44
 7/15 A kérdező kommentje:

ki csak nem rúgatná magát, mást is ismerek, aki tanárral jár.

csak meg kell várni a vizsgaidőszakot, utána már nem fog tanítani minket:)

2009. nov. 5. 17:45
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
fiatal..hívd el egy buliba..a válaszból tudni fogod h mit gondol rólad.
2009. nov. 5. 18:05
 9/15 A kérdező kommentje:
ja még annyit hozzátennék, hogy egy nagyon jóismerősömmel,aki 2 éve végzett az egyetemen, vele dolgozik együtt. Rajta keresztül ne csináljak vmit? Pl, hogy érzékeltesse finoman, hogy bejön nekem vagy ilyesmi?
2009. nov. 5. 18:41
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
előbb tudd meg, hogy házas-e, menyasszonyos, barátnős-e....
2009. nov. 5. 18:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!