Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tanár-diák szerelem működhet?
21 vok, a szexi tanár úr 28. Egyetemről van szó.
Én azt hittem ilyen csak a filmekben van, meg a kis tini lányok világában.
De azt hiszem belezúgtam. Persze ez még csak vonzalom, 4 óránk volt eddig vele. Intelligens, jól öltözött vicces és eszméletlen teste van:)
Első órán közölte, hogy elnézést,de rossz a névmemóriája, nem fog minket megjegyezni. Viszont engem múlt órán már a nevemen szólított többször is, állandóan néz rám, tőlem várja a választ, mosolyog:) én meg elolvadok tőle.
Mit csináljak??tudom, semmit. De valami jelet küldenék neki, hogy tetszik és hajrá, kezdeményezen csak, nem szólok én a tanszéken senkinek, megtarthatja az állását:)
Másrészt ez már nem gimi, hogy évekig ő tanít majd meg anyuci mérges lesz. És 7 év az nem durva korkülönbség ebben a korban már. Mit csináljak?
Szerintem remek módszer a segítségkérés. :-)
De már vége a vizsgaidőszaknak...
Lett valami a dologból??! :-)
Az egyik haveromnak a tanárnőjével volt ÁLLÍTÓLAG viszonya. de ez nem tuti, csak pletyizték.
itt a száma csesztessétek vele:
06-20-21-83-700
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!