Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tanár-diák szerelem működhet?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tanár-diák szerelem működhet?

Figyelt kérdés

21 vok, a szexi tanár úr 28. Egyetemről van szó.

Én azt hittem ilyen csak a filmekben van, meg a kis tini lányok világában.

De azt hiszem belezúgtam. Persze ez még csak vonzalom, 4 óránk volt eddig vele. Intelligens, jól öltözött vicces és eszméletlen teste van:)

Első órán közölte, hogy elnézést,de rossz a névmemóriája, nem fog minket megjegyezni. Viszont engem múlt órán már a nevemen szólított többször is, állandóan néz rám, tőlem várja a választ, mosolyog:) én meg elolvadok tőle.

Mit csináljak??tudom, semmit. De valami jelet küldenék neki, hogy tetszik és hajrá, kezdeményezen csak, nem szólok én a tanszéken senkinek, megtarthatja az állását:)

Másrészt ez már nem gimi, hogy évekig ő tanít majd meg anyuci mérges lesz. És 7 év az nem durva korkülönbség ebben a korban már. Mit csináljak?

2009. nov. 5. 16:28
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
úgy tudom nincs senkije.
2009. nov. 5. 18:58
 12/15 anonim ***** válasza:

Szerintem remek módszer a segítségkérés. :-)

De már vége a vizsgaidőszaknak...

Lett valami a dologból??! :-)

2010. ápr. 23. 19:44
 13/15 anonim válasza:
annyi az egész..hogy lehivod a büfébe egy italra h szeretnél többet tudni a tananyagról..a buli az hülye ötlet mert ha azmondod hogy kulturált és értelmes és ráadásul tanár nemhinném hogy bulizos fajta lenne..és ha nem büfé akkor ugy tudod magadra vonni a figyelmet hogy PL ideges vagy mérges látod rajta hogy szomorú akkor odamész és elkezded vigazstalni nekem ez jött be:D
2010. júl. 13. 20:30
 14/15 anonim ***** válasza:

Az egyik haveromnak a tanárnőjével volt ÁLLÍTÓLAG viszonya. de ez nem tuti, csak pletyizték.

itt a száma csesztessétek vele:

06-20-21-83-700

2010. aug. 19. 14:02
 15/15 anonim ***** válasza:
Biztos nem aktuális már :) De lett valami? Érdekelne:) Én is hasonló cipőben járok és félek egy kicsist :(
2011. máj. 28. 19:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!