Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tanár-diák sex? Folyt. Lenn

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tanár-diák sex? Folyt. Lenn

Figyelt kérdés
A kapcsolat mondjuk kicsit túlzás, csak sexet akarok, mert iszonyat nagy sexuális vonzalmat érzek a tanárom iránt, de nem tudom, h bejövök-e neki. 20vagyok, a tanár 28. Nekem kellene lépni? Mennyi az esély, hogy össze jöhet valami is?
2010. márc. 5. 01:48
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Fiú vagy vagy lány?
2010. márc. 5. 01:51
 2/15 A kérdező kommentje:
lány
2010. márc. 5. 02:02
 3/15 A kérdező kommentje:
és nincs természetesen családja a pasinak
2010. márc. 5. 02:03
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
hát talán nem a suliban kéne megpróbálnod.... esetleg van valami hely ahol lehet próbálkozni? bár, diszkó akármi amiról tudod, hogy oda szokott járni...
2010. márc. 5. 02:10
 5/15 A kérdező kommentje:
Szerintem nem nagyon jár el, szóval csak a suli marad. De abszolút nem a jegyek miatt, mert ez a tárgy nem kötelező, mind1. Szóval csak a vágy beteljesülése!!! Mert komolyan nem hat rám így senki sem. Van barátom, de ha 1ütt vagyunk, akkor is a tanárra gondolok.
2010. márc. 5. 02:21
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
De nem gondolod, hogy ciki lenne, ha a suliban próbálkoznál? Pláne, hogy nem tudod, hogy bejössz-e neki... én a helyedben beszélgetnék a tanárral szünetekben, kicsit kacérkodnék, de nem úgy, hogy egyértelmű legyek, mert akkor a tanár kiborulhat és mindenek elhíreszteli stb...
2010. márc. 5. 02:33
 7/15 A kérdező kommentje:
Nem vagyok ilyen csaj, aki rámászik bárkire. Valahogy elég bénának tűnik az egész, de akkor inkább leállítom valami szöveggel:D
2010. márc. 5. 02:42
 8/15 anonim ***** válasza:
Ezért mondom, ha nem vagy biztos, hogy tetszel-e a tanárnak, akkor óvatosan közeledj. Kiváltképp, mert iskolában vagytok.
2010. márc. 5. 03:05
 9/15 anonim ***** válasza:
66%
Mekkora egy büdös ribanc vagy, van barátod és a tanároddal akarsz lefeküdni, szánalmas vagy. Hova fajul ez a világ.20/F
2010. márc. 5. 07:47
 10/15 anonim ***** válasza:

sajnálom a pasidat de ha a tanártól akarsz vmit akkor legyél iszonyat komoly a tanároknak nagy általánosságban ez jön be amikor kitűnsz a csoportból

sok sikert

19/F

2010. márc. 5. 07:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!