Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tanár-diák sex? Folyt. Lenn

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tanár-diák sex? Folyt. Lenn

Figyelt kérdés
A kapcsolat mondjuk kicsit túlzás, csak sexet akarok, mert iszonyat nagy sexuális vonzalmat érzek a tanárom iránt, de nem tudom, h bejövök-e neki. 20vagyok, a tanár 28. Nekem kellene lépni? Mennyi az esély, hogy össze jöhet valami is?
2010. márc. 5. 01:48
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem érne rá mindez később, miután végeztél? Mert az szörnyen kínos tud lenni, ha kibukik a "dolog" és a tanárod nem vevő rá. Elsősorban hiheti, hogy a jegyek miatt, másodsorban hiheti, hogy a kapcsolatai miatt érdeklődsz. Ráadásul utána, ha valami miatt lesz egy tárgy, ami kötelező lesz és hozzá kell majd járnod, az mindennél kínosabb tud lenni.

De ez csak egy szerény, baráti vélemény, egyetemistától egyetemistának.

Persze, te tudod, de ha össze jön a szex és ő többet akar, akkor pláne csapdába eshetsz. Annak kapcsán mondom, hogy nálunk volt már olyan tanár akiről azt hittük többé nem látjuk... Aztán megkapott más valaki helyett minket. :S

2010. márc. 5. 09:01
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

szerintem ez már nem középsuli, a válaszokból úgy jön le, hogy mindenki ezt hiszi

az szép, hogy odaírtad, h nincs családja, vsz, érzed, hogy ez így korrekt, viszont akkor a pasidat is meg kellene szüntetned előbb

szerintem nyugodtan lépj te, beszélgetések (kezdetben pl. a tantárgyról), aztán jön a többi

nem hiszem, hogy a csábítást magyarázni kell egy nőnek :)

2010. márc. 5. 09:09
 13/15 anonim ***** válasza:
77%

drágaságom ha magyarországon élsz és magyar is vagy akkor annyit tegyél meg h a szexet nem S-el írod:)

Egyébként meg csak fellángolás sztem. velem is volt ilyen, nyugi :D:D

2010. márc. 5. 10:25
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Érdekes játékra készülsz:S

Van barátod. Ha megcsalod a tanárral és kiderül, akkor ő nem lesz túl boldog gondolom. Mondjuk nem is szereted ha másra gondolsz miközben vele szexelsz.

A tanárodat pedig kirúgják ha kiderül hogy egy tanítvánnyal folytat viszonyt.

Gondolom te nem törnél össze ha mindez megtörténne de két embert tönkreteszel de legalábbis nagyon megbántasz.

Megéri??

Ha annyira vonzódsz hozzá és hosszú távon képzeled el magad mellé a tanárod, akkor várj, míg véget ér az iskolád, küldd el a barátod (akár azonnal, mielőtt megaláznád szerencsétlent) és ne gondolkozz úgy, mint egy 16 éves pisis.

2010. márc. 5. 11:14
 15/15 anonim ***** válasza:
61%
Miért jársz a barátoddal, ha nem szereted ? szánalmas vagy
2010. márc. 5. 23:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!