Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Szerintetek szívatásból...

Szerintetek szívatásból csinálja azt a tanár hogy (folyt lent)?

Figyelt kérdés
Szerintetek szívatásból csinálja azt a tanár hogy egy századért (1,8 az éves átlagom és 1,81tól adják meg a 2est) 2 éves anyagból vizsgafeladatsor írat?
2010. ápr. 20. 14:54
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
igen. eeez nagyon nagy g_ciség :D
2010. ápr. 20. 15:00
 2/9 anonim ***** válasza:
80%
Addig örülj, amíg egyáltalán ad lehetőséget a javításra, mert később az egyetemen már nem érdekel senkit, hogy 0,001 vagy 50%-kal maradtál le valamiről (beugró kiváltás, ösztöndíjhoz átlag stb...).
2010. ápr. 20. 15:03
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem inkább örülj meg tanulj,simán megbuktathatna.
2010. ápr. 20. 15:15
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Előző: Egyetem? Ennek az embernek? Kardomba is dőlök.

Kérdező:

Határok mindig voltak és vannak, például ha egy támogatásnál az a határ, hogy a család egy főre jutó keresete 50000 forint vagy az alatt legyen, akkor az 50001 forintos bevétel az szívás. Ha közel vagy a határhoz, akkor előre gondolkozni kell, hogy hogyan kerülj a számodra jó oldalra.

Valószínűleg "megdolgoztál" azért, hogy 1,8 legyen az átlagod, pedig jó előre tudhattad, hogy ez a határ. A tanárnak nem kis melója lesz a feladatsor összeállítása és javítása, de már meg ne haragudj, az 1,8 átlag többnyire úgy jön ki, hogy magasról teszel mindenre (főleg a tanárra), ezek után miért várod, hogy szabályt szegjen a kedvedért (márpedig ugye szabályszegés lenne erre a jobb jegyet megadni).

Szóval ne úgy értékeld, hogy szívat, hanem hogy egy neked nem járó kedvezményt nem ad meg. Nem köteles jófej lenni, de az még nem szívatás.

2010. ápr. 20. 15:21
 5/9 A kérdező kommentje:
Konkrétan nem azt mondtam hogy 1,8ra engedjen át hanem azt hogy más osztályoknál fél éves anyagból írat nálunk meg 2 évesből. A másik meg hogy nem az én saját hibámból van az hogy 1,8 az átlagom.
2010. ápr. 20. 16:06
 6/9 anonim ***** válasza:
52%

1,6tól állsz kettesre hivatalosan, persze ez senkit sem érdekel

minden a tanártól függ

2010. ápr. 20. 16:25
 7/9 anonim ***** válasza:

Mi az hogy nem a saját hibádból 1,8 az átlagod???

Csak van hozzá közöd, nem?

2010. ápr. 20. 19:49
 8/9 A kérdező kommentje:
Nálunk 1,81tól van 2es. Úgy értve nem teljesen a saját hibám hogy családi okok miatt nem tudtam részt venni egy jó pár óráján és dolgozatokat hiába látta hogy mondjuk a levezetésem a gondolat menet de az elején elrontom és igy nem volt az ilyen dogákat nem engedte javítani. Meg a többi dogát sem. Egyszer megírtad oszt kész ennyi.
2010. ápr. 20. 21:46
 9/9 A kérdező kommentje:
De most a lényeg nem azon van hogy esetleg elcsesztem a 2. félévemet hanem azon hogy ilyenkor az utolsó félévből vagy esetleg egész éves anyagból szoktak írat. Nem pedig két éves anyagból :S
2010. ápr. 20. 21:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!