Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek ez jelent valamit?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez jelent valamit?

Figyelt kérdés
16/F vok. Még soha nem volt barátnőm, szűz vok. Van 1 lány aki tetszik nekem, és sztem kölcsönös. Már többször is volt olyan, h úgy vettem észre, h akar valamit. Viszont félénk vagyok. Hogy tudnék neki szólni, vagy valami? kérlek rendes válaszokat adjatok. tapasztalatlan vok még.
2009. aug. 12. 17:41
 1/3 anonim ***** válasza:
Szemezzetek sokat, mosolyogj rá, esetleg vagányan kacsints rá egyet:) Ha már odamenni egyenlőre még nem mersz...
2009. aug. 12. 18:32
 2/3 anonim ***** válasza:

Nem biztos hogy nagyon kellenek a szavak...

Az úgy vetted észre hogy akar valamit ez biztos hogy így van?...meggyőzödhetsz igen könnyedén...

hívd el egy fagyira vagy valami ilyen könnyed dologra...akár sétálni is...ha eljön akkor már oldódhatsz...

Ha kettesben vagytok akkor már kezdődhet a beszélgetés...mélyebb ismerkedés...elmondhatod neki hogy több időt akarsz vele tölteni...

vagy

ha találkoztok baráti társaságban esetleg szemezhetnél vele...de hogy ne nézzen lúzernek nem kéne túl sokáig várnod...a nők a határozottságot szeretik...a félénkség nem nyerő...ne felejtsd el...férfiasságod hajnalát éled...és a nap még nagyon hosszú ideig fenn lesz...és ha félsz képzelj oda egy 3.személyt aki lehet akár a te félénk éned...

Ne legyél görcsös a jelenlétében...és ne félj...sokkal inkább próbáld jól érezni magad vele...

Bókolj neki, legyenek nem sértő beszólásaid..."negatív bók"...játsszatok....

Légy vele sokat...kérdezd a vágyairól...hol lenne a legszívesebben a világon ha bárhol lehetne...

röviden és magyarul:D

menj oda hozzá, beszélgess vele, érezd magad vele jól, ha görcsös vagy észre veszi és akkor buktad. Szoknod kell hogy ha el is bukod legközelebb ne legyél félénk...és ha elbukod akkor mi van? Az országban 3szor annyi nő van mint férfi:D

jah és sokan (köztük én is) mondják hogy felejtsd el a randi szót...hívd el valahova de nevezd találkozásnak...és hogy ne nézzen barátnak..fordítsd meg a játékot...mondd neki mikor elhívod hogy ha más nem akkor barátok lehettek:D (de persze ezt nem muszáj:D)

2009. aug. 12. 19:19
 3/3 A kérdező kommentje:
Mind2töknek nagyon köszönöm, és élek a tanácsotokkal.
2009. aug. 12. 20:30

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!