Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon kicsi az esély szép, kedves lányt találni aki ilyen aktívabb életet szeret élni (bőv lent)?
Figyelt kérdés
Úgy értem h nem szeret mindig otthon ülni és nem csak az ilyen sétálós, beülős eszegetős programokat szereti, hanem az ilyen aktívabb, mozgósabbakat is mint például a quadozás, paintball, gokart, vidámpark, bobozás, kalandpark, lövészet stb.. Persze ettől még a sétálgatást, plázázást is szeretheti.2012. nov. 6. 16:35
11/20 P.S.94 válasza:
Ezek közül szerintem mind helytálló, nekem az extrém dolgok bejönnek :D Paintball az főleg! Quadozni meg amúgy is is szoktam. Szerintem sok ilyen lány van akik kedveli ezeket!
12/20 anonim válasza:
Jajj, nekem meg pont valami nyugis csaj kellene, aki nem csak a bulival van megáldva. Persze amiket felsoroltál azok valóban mozgalmasabb dolgok, mint a buli, és lehet hogy a sok bulis csaj erre nem jó. Meg baromi sokba is kerülnek ezek a programok amúgy, biztos valami pénzes gyerek vagy. Ha így van én a helyedben a fiú haverjaimmal csinálnám az ilyen aktív hobbikat, a csajok meg jók lesznek majd másra.
13/20 A kérdező kommentje:
Én is haverokkal szoktam, de ők sokszor szokták hozni a barátnőjüket, ezért gondoltam hogy akkor én is vihetném. Meg ha már van bnőm akkor olyan legyen akit bármire rá lehet venni :)
2012. nov. 13. 13:01
14/20 anonim válasza:
Értem. Sztem nem kell ehhez spéci csaj, én például baromira egy otthonülős faszi vagyok, de ha lenne egy olyan csajom, aki bulizás (amiben én nem sok értelmet látok) helyett ilyenekre járna, szívesen mennék vele, mert ezek értelmes szórakozások. Szal akár egy otthonülős bige is rámozdulhatna veled ezekre, ha szeret veled lenni, simán követ téged.
15/20 anonim válasza:
Szerintem ezeket a legtöbb ember szereti, mert érdekes, izgalmas, jó szórakozás. Biztos vannak, akik nem szeretik, de mondjuk ha elhívsz egy lányt kalandparkba vagy gokartozni, kétlem, hogy nemet mondana.
16/20 anonim válasza:
sztem tök jó helyek, én is tuti mennék, sőt!
17/20 anonim válasza:
Én is mennék, ha lenne pénzem :) Hehe.
18/20 anonim válasza:
Nekem írhatnak priviket akik jönnének ^^
19/20 anonim válasza:
előző vagyok, még annyit hozzá h: 20/F és bp ;)
20/20 anonim válasza:
Az, hogy ki a szép az relatív. De biztos van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!