Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tegnap 21:50 körül hánytam. Gestomix nevű fogamzásgátlót szedek. Bevettem a hányás után kb 20 perc után még 1 tabit. A barátom mielött elélvezne mindig kiveszi a hívvesszőjét. Lehetséges, hogy terhes vagyok? én úgy gondolom, hogy kicsi rá az esély.
nembiztos h hamarabb fog megjönni, sőt, inkább h nem, egy tablettától még nemborul így fel, de a kiegészítő védekezés azmajd kelleni fog.
amúgy a barátod mért húzza ki mindig a péniszét mikor szexeltek? tabléettát szedsz, nyugodtan belédélvezhet, nemleszel terhes (ha normálisan szeded)
de akkor mit csináljak?:S:S segitsetek lécci..:S [link] lejjebb ott van h háűnyásnál mit kell csinálni..és azt irja h bekell még 1et venni..egy tartalék csomagból..de milyen tartalék csomagbóól???ez a 2.ik levél amit szedek..akkor felkellett volna kezdenem a 3at?vagymi?? nemértem..:S:S
am azért megszakitással sexelünk..mert nem egy olyanról hallottam h terhesek lettek stb.. és azért az előváladéktól fog.gátló mellett kisebb az esély h teherbe esek,mint magától a spermától..
am várom még a tanácsaitokat..mert még ebből a levélből 3 darab van vissza..meg ugye a péntek lenne..de azt majd már az uj csomagbol szedjem?vagy pénteken ne vegyek be semmit? ezt nemtudom..lécci segitsetek:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!