Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátommal szeretnénk óvszer nélkül szeretkeznia nagyobb élevezet miatt de még nem szedek fogamzásgátlót. Azt hallottam arra kicsi az esély hogy az előváladékban hímivarsejtek találhatóak. Mennyire biztonságos ez 'kivevős' módszer?
Hallani jól hallottad, de ez nem garancia.
Viszont ha megszakítás mellé anti-spermicid kúpot vagy zselét használtok akkor úgy kielégítő az eredmény, csak ne élvezzen beléd.
Ismerde a mondást?
ADIG JÁR A KORSÓ A KÚTRA AMIG EL NEM TÖRIK.Lehet hogy nem először és nem másodszor de 1-szer majd jön a baba én nem játszanék a tüzzel ne hogy megégessen.Remélem ezután meggondolod magad.De ha nem én szóltam.
a pearl index szerint az egyáltalán nem védekezés után a megszakításos védekezéssel (amit te is alkalmazni akarsz) esnek teherbe a legtöbben. Kb 100 nőből 35-en egy év alatt.
Ezt azok a párok alkalmazzák, akik nem feltétlenül szeretnének babát, de ha jön, fel tudják nevelni, tudnak róla gondoskodni és örömmel fogadják.
Ha nem akarsz teherbe esni, akkor ez a módszer egyáltalán nem biztonságos, teherbe eshetsz tőle elég könnyen. Ráadásul nem éri meg a folyamatos parázást minden hónapban, hogy megjön vagy sem...
Védekezz tablettával vagy hüvelygyűrűvel.
Nálunk is ugyanez volt az helyzet mi úgy oldottuk meg hogy amikor peteérésem van akkor csak óvszer de vannak olyan napok amikor úgye nem vagy "annyira" termékeny akkor mi hüvelykúp és megszakítás!! Csak megszakítás NEM VÉDEKEZÉS! az egy felelőtlen döntés.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!