Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátommal szeretnénk óvszer nélkül szeretkeznia nagyobb élevezet miatt de még nem szedek fogamzásgátlót. Azt hallottam arra kicsi az esély hogy az előváladékban hímivarsejtek találhatóak. Mennyire biztonságos ez 'kivevős' módszer?
Figyelt kérdés
2009. okt. 31. 18:02
11/14 anonim válasza:
Na és ha pozitívat tesztelsz vigasztalni fog, hogy csak kicsi volt az esély rá (ami nem is kicsi: 100/35nő/1 év)? Szerintem rohadtul nem, úgy védekezni kéne NORMÁLISAN!
12/14 anonim válasza:
Egyébként megsúgom, hogyha 35 a pearl indexe akkor nem olyan "hű'bazze de sok" ám az az esély...
1 nő egy év alatt heti 3 sexel számolva 120x szexel. 100 nő értelemszerűen 12.000 alkalommal. Ebből 35 terhesség lett. Tehát átlagosan 342 aktusonként következik be terhesség.
Nem bízom rád a kiszámolást, segítek, 0,2%. Ez ugyan jóval magasabb mint a tabletta vagy óvszernél, de olyan soknak azért nem mondanám.
13/14 anonim válasza:
Én gyakran csináltam így, de sosem lettem terhes.
14/14 anonim válasza:
Mennyire biztonságos? Így lettem nagynéni! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!