Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogyan vélekedtek erről?
Most ismerkedtem össze 1 sráccal,a helyzet következő:ő 34 én 23 vagyok,szinte minden közös bennünk,ez az 1 éjszaka alatt kiderült, (nem volt csókon kívül több)egymásban megtaláltuk azt,amire szükségünk van,egy rugóra jár az agyunk...annyi h a korkülönbség még annyira nem gáz,mert az idősebbeket szeretem,hanem h külsőre nem 1 adonisz,helyesnek helyes de csak apróbb dolgok zavarnak (nem szépek a fogai,öltözködni se úgy öltözik ahogy nekem tetszene...),de viszont a belső énjébe beleestem teljesen,ahogy viselkedik,ahogy törődik velem,férfi soha nem bánt még így,teljesen elvarázsolt!
Abban (is) hiszek h a belső talán fontosabb,mint a külső,sőt vmivel jobban is számít!Ilyen pasim még ráadásul soha nem volt!!!Hülye lennék elszalasztani?
Szerintetek?
Ez mind 1 éjszaka alatt jött át?
A külső megfog , a belső megtart.
De hogy egy éjszaka alatt, megismerted, kizárt.
1-esnek igaza van.
Az ember tudja tenni a szépet és a jót amíg meg nem kap, szóval még nem ismered te őt.
De nekem mindegy, próbáld ki menj bele, az ember a saját megélt dolgaiból tanul...hibáiból illetve persze jól is elsülhet.
Nem szeretnék illúziórombolónak tűnni...de!
Egy 34 éves pasi nagyon is jól tudja, hogy lehet "elvarázsolni" egy ilyen fiatal, még sokszor ábrándok közt élő, igazi ffi-t vágyó nőt.
Ugorj bele, de okosan! Minél kevésbé sérülj, ha lehet. Tapasztalatnak mindenképp jó lesz.
Szerintem is egy próbát simán megér a dolog. De azért nagyon ne éld bele magad, hogy teljesen olyan, ahogyan képzelted. Még egy csomó élethelyzetben nem láttad, szóval ez a kép még rengeteget változhat. Ha viszont nem próbálnátok meg, ki tudja meddig bánkódnál, hogy elszalasztottad. Nyugodtan vágj bele!
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!