Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rocker-randi: Merre vagytok?
Szóval, kezdjük ott, hogy rocker vagyok, de eléggé magányos. Egy csomó értelemben, de most a legtöbb részét hagyjuk. És bármilyen furcsa, szeretnék pasit.
Elég kicsi helyről származom, és rengeteg errefelé az öreg néni/bácsi, fiatalok nem sokan vannak. Ők pedig kizárva.
Viszonylag messze járok középsuliba. Itt egyetlenegy srác tetszett, de ő átiratkozott egy másik iskolába (félreértések elkerülése végett nem miattam). Az osztályunkba 10 fiú, ha jár, és még csökkenni is fog a számuk, ráadásul ők nagyon kisfiúsak is még, illetve nagyon nem hasonlítanak a stílusaink (nem azért, az egyik legjobb barátnőm, discós!). A suliban pedig eddig 3 rockerpasiról tudok, és ők mind foglaltak. Igyekszem egy szakkörön ott lenni (dráma-színjátszás), hogy megismerjek másokat. (eddig csak egyetlen szereplésem volt).
Nagy kérdés, hogy hol lehet rockerekkel ismerkedni,ha:
- a településeden nincs
- a suliban is csak pár, és ők foglaltak
- a helyi kocsma kizárt
- koncertek legközelebb 80 km-re szoktak lenni, és nincs arrafelé kinél aludnom
- disco kizárt
- természetemnél fogva, nem vagyok könnyűvérű, amire azt a biztatást kaptam, hogy "nem baj, majd amikor a férfiak gyermekeik anyját keresik, akkor lehet majd szó ilyenről"
- nem akarok addig várni
- szeretethiányom van
Én a mostani (rocker) pasimmal a buszon jöttem ödsze reggel 7kor xD és már 1,5 hónapja együtt vagyunk :)
Egy rocker csaj (15)
21-nek küldeném, hogy nagyon örülök neki, csak egy csöppet fiatal lennél hozzám,
22-nek pedig sok-sok boldogságot kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!