Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Most velem van a baj, vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most velem van a baj, vagy tényleg eltűntek a nőies jellemű lányok?

Figyelt kérdés
Komolyan hol vannak azok a lányok, akikben a gyengédség, szeretet, kislányos ártatlanság, lágyság, úri hölgyi jellem még manapság is megtalálható és emellett tisztelik a fiúkat nem nézik le a csúnyább sráokat, nem gúnyolják a csúnyább lányokat, együttérzőek, humorosak, de tudnak komolyak is lenni, ha kell, érzelmesek, az sem bánom, ha gyakran elsírják magukat, olyankor olyan jó szeretgetni, ölelgetni egy lányt. Érezni, hogy én vagyok a kemény férfi ő a gyengéd nő.
2012. nov. 2. 01:18
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

"Talán nem mehetett egy nő egyetemre....de talán nem 30 évesen kezdtek el szülni....és talán akkor nem is állt a kihalás szélén a magyarság.... "

Erre van egy remek megoldás.

Most meg ne menjen a férfi egyetemre!

Mivel, ha kizárnánk őket, rögtön lenne munkahely minden nőnek, így ők többet tudnának szülni. Sőt! Magasabb ellátást kaphatnának, nagyobb fizetést, tudnának tartalékolni, válthatnák gyes alatt egymást.

A férfinek elég lenne annyi munka-kereset, amiből önmagát fenntartja, hisz ő nem nevel gyereket.

Mindezt, a társadalom érdekében. Még kevesebbet is kellene dolgoznotok! No? :)

De mondom, értelmezd cinizmusnak és hagyjuk a fenébe.

Már ott megbuktál, hogy szerinted nem "gond" ha nem mehettek a nők egyetemre.

Persze, neked nem is.. de erre mondom, hogy látod EZÉRT nem érdemes a férfiak véleményével egy percig is foglalkozni (legalábbis az ilyenekével).

2012. nov. 3. 23:53
 22/23 anonim ***** válasza:

Bakker.

Tényleg unalmas már kicsit, hogy annak az agymanipulátornak a sorai köszönnek vissza minden sikertelen fiúcskától, egyfajta önigazolásként.

2012. nov. 4. 00:10
 23/23 anonim ***** válasza:
Persze, belátom én, meg is értem. Kényelmesebb lett volna kétszáz évvel ezelőtt, amikor a lányok úgy vártak egy kérőt, mint a messiást.
2012. nov. 4. 00:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!